38imak
Elita
- Poruka
- 20.819
Nisam bas upucen, je li ovo neki pseudonim Laktaskog kneza, ili mu tako tepate, ili je nesto skroz deseto?srbofob svaki ima i sekundarnu fobiju- rusofobiju
kao uzrok primarne srbofobije
tebe je srbin i dodo u snovima.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nisam bas upucen, je li ovo neki pseudonim Laktaskog kneza, ili mu tako tepate, ili je nesto skroz deseto?srbofob svaki ima i sekundarnu fobiju- rusofobiju
kao uzrok primarne srbofobije
tebe je srbin i dodo u snovima.

Izvini molim te što si odrastao u kriminogenom okruženju pa svoje frustracije seješ svuda oko sebe.
Ja nemam takva iskustva, nemam ni kriminalaca, ni narkomana, ni alkoholičara u svom okruženju.
Kažu da ih ima po gradu i naselju ali ja ih ne srećem, ne družim se s njima, nikada nam se putevi nisu ukrstili, ne izlazimo na ista mesta.
Nikada problem sa policijom nisam imao, nikada me nisu privodili, možda sam jednom ili dva puta platio kaznu za prekoračenje brzine i to je to, nikada ni čukanje u saobraćaju nisam imao, ništa zbog čega bih imao problem sa zakonom.
Živim normalno, porodično, svi me uvažavaju i poštuju, nikakav problem nemam sa svojom okolinom.
Ti prijatelju ako hoćeš da nađeš problem naćićeš ga svakako u najbezbenijem gradu na svetu i u najvećoj zabiti.
Moraš da razumeš da je PROBLEM U TEBI, tek onda ćeš možda moći da pokušaš da ga rešiš.
Cool story bro.
Jedna Litvanija ili Poljska je 100x suverenija od balkanskog tigra. Vi se mislite.On je već napisao zašta se bori.
Da NATO vojni savez koji nam drži okupiranu pokrajnu Kosovo I Metohiju drži i celu Srbiju.
Da Srbija plaća 2 % svog budžeta NATO vojnom savezu i da se i okupirana Srbija pridruži NATO ratovima po svetu
da ginemo za USA vojni lobi.
To je ok i onda ne bi bili "podanici" ?![]()
1. sta je to ''narod''?Jedno je boriti se da zemlja u kojoj živiš bude bolja,
to radimo svi, koliko i kako možemo.
Sasvim druga stvar je neumereno i neproporcionalno kenjanje po sopstvenom narodu.
Obicni db projekat, kao i one modelsice 1999. sa kokodakanjem ''noc je vedra nad Srbijom''. Providna ki casa.Запјенило на теми србофобично крдо. Ако, ако.
Ali tvoja svojta ionako zeli smrt i istrebljenje Englezima, Nemcima, Holandjanima, Francuzima, Spancima, Svedjanima, Dancima... tako da bi ti zapravo trebao da navijas za migrante.To sa migrantima pitaj ove koji su ih primili, oni kukaju, žale sa da im upadaju u kuće, pljačkaju, tuku, maltretiraju i siluju žensku čeljad.
Kod mene ih, još uvek, nema u broju u kom bi bili razlog za zabrinutost.

Razni Lignjoslavi Djurkovici, dr Kadzije Antonici, Kobici rahiticni, Abu Mabu Cirjaci itd.Inace, taj snobizam kancelarijskih srpskih nacionalista je najjaca stvar u nasem drustvu.
Znaci on u narativima uzdize spkog seljaka u nebesa, dok ga se u realnom zivotu gadi, posto je verovatno i sam pobegao od istog sa 19 godina.
Moras da razumes da iz svog staklenog zvona, sa svog City on the Hill, ne mozes dobro da analiziras drustvo.I tačna, do reči
Ima nas i takvih, zamisli.
Samo da znaš da sam sve stekao svojim radom i učenjem, nisam bogati naslednik kome status u društvu bio zagarantovan rođenjem i uticajnim roditeljima.
Pa da nas nisu bombardovali i okupirali KiM, ovako šta znam, meni sve jedno...Jedna Litvanija ili Poljska je 100x suverenija od balkanskog tigra. Vi se mislite.![]()

DB popadija ti je inace pokrstena Albanka iz BaraЗапјенило на теми србофобично крдо. Ако, ако.
To je jesamo dokaz koliko smo otisli u ***** , pre su bar bile sise i dupeta , Modlsice , Ksendze,Cece,Jece... a sada popadija sa coporom dece narice o slavnoj proslosti,veri i Bogu , dok uisto vreme narod nikad pokvareniji i nemoralniji .A vlast nikad podanickija bukvalno se savija svima ,ukljucujuci i Kurtija kome su predali sve sto je ostalo od Srbije na KiM ,a ostatak zemlje ce bili belosvstska deponija ,Kongo u sred Evrope.Obicni db projekat, kao i one modelsice 1999. sa kokodakanjem ''noc je vedra nad Srbijom''. Providna ki casa.
A pre tih nemilih dogadjaja 90-ih su Srbi prvi trcali i u EU i u NATO, brze i od Poljaka ili Ceha... kako da ne.Pa da nas nisu bombardovali i okupirali KiM
Pa kad si u Srbiji.... Da si Indusi najvise bi te sjebavali Indusi...Dakle, posto je individualazim zapadnjacko/USA/cionisticko/reptilska propaganda; dosta je toga, vreme je za ozbiljne kolektivisticke price.
Ko vam je u zivotu najvise pretio i pljackao vas?
Mene Srbi.
Ko je najvise urlao, zagadjivao zivotnu sredinu, trazio mito za operacije vase babe i oca, ili da vam oprosti saobracajni prekrsaj?
Opet, Srbi.
Sto vise srbovanja, tim je npr. Kosovo sve nezavisnije. Neverovatno kako vucic & co. vuku patriJote za nos vec decenijama.To je jesamo dokaz koliko smo otisli u ***** , pre su bar bile sise i dupeta , Modlsice , Ksendze,Cece,Jece... a sada popadija sa coporom dece narice o slavnoj proslosti,veri i Bogu , dok uisto vreme narod nikad pokvareniji i nemoralniji .
Ti bi trebao da navijas za Induse i slicne, taman da se osvete onim groznim krvopijama Englezima i slicnima.Pa kad si u Srbiji.... Da si Indusi najvise bi te sjebavali Indusi...

Al zato je im dete Danilo nije dalo majicu !!Sto vise srbovanja, tim je npr. Kosovo sve nezavisnije. Neverovatno kako vucic & co. vuku patriJote za nos vec decenijama.
T'ga bre.Al zato je im dete Danilo nije dalo majicu !!
Jeees i da se svi kupamo u govnima i zagadjenim rekama, i ******imo zivotinjeTi bi trebao da navijas za Induse i slicne, taman da se osvete onim groznim krvopijama Englezima i slicnima.![]()

E pa bato, i tako hocete briks umesto onih EU-NATO zlikovaca.Jeees i da se svi kupamo u govnima i zagadjenim rekama, i ******imo zivotinje![]()
Зар НАТО агресија, када си морао да се кријеш, бежиш по подрумима и да будеш потенцијално мртав тј жртва неке бомбе (наравно, под условом да си тада био у земљи) није био чин агресије према теби и свима нама?Netacno.
Тачније, укључите ТВ Хепи, емисија Актуелности.Isključite TV Pink - uključite mozak!![]()
Naravno, a šta bih drugo ...Тачније, укључите ТВ Хепи, емисија Актуелности.![]()
Прелепо је. Наш народ је, поред свих мана које сваки народ има, добар, весео, гостољубив, природан, паметан, итд, итд.Pa eto, ti meni objasni kako je to ziveti sa Srbima, molim te, posto to bolje znas od mene.
То је име од ког потурице дрхте!!Nisam bas upucen, je li ovo neki pseudonim Laktaskog kneza, ili mu tako tepate, ili je nesto skroz deseto?![]()

Нису проблем мигранти него они који су им уништили државе и довели их овамо.Ali tvoja svojta ionako zeli smrt i istrebljenje Englezima, Nemcima, Holandjanima, Francuzima, Spancima, Svedjanima, Dancima... tako da bi ti zapravo trebao da navijas za migrante.![]()