Dajte mu samo još malo vremena i uspeće da osamostali i Vojvodinu i Rašku oblast od Srbije kada se niste opametili posle izdaje KiM

Hajd nam napisi za koga si glasao na izborima,da vidim koga volis.
Ako ti je lakse da ja prvi kazem.Ja zadnji put glasao za Milosa Francuza.Zajebo me ,sve slagao.I zato ja vise necu na izbore nikada.
Ajd sad ti.
I ja sam za slične iz opozicije ali ne iz ubeđenja već iz potrebe da se skine ovo zlo.I glasaću opet protiv SNS- i tako dok ne završe na robiju.

Autorska
Posle Vrbasa ne smete više sumnjati u ovo napisano.
Oni sami stvaraju mržnju i netrpeljivist u Srpskom narodu, ti bivši radikali gde su svuda branili Srbe posle toga ih tamo više pa i nema..
neka daju, zaista me zabole.

Sad ja da idem u vojsku i da se igram rata a vucicev sin sedi tamo u svajcarskoj i ladi jaja. Moji drugari i ja u kovcege a oni u stanove i vile stecene iz partije

A Putin ti bolji, odbranio Ruse u Ukrajini tako sto za 10 godina tamo niko nece znati ruski
Pogledajte ovo SNS bot-a piše protiv Rusije 👎 👎 👎 👎 👎 👎 👎

Vučić je znači priotiv Rusije , pogledajte svi post SNS bota

FPxu-J2WQAMah3s.jpg

488663390_957721809858557_3132601685538745909_n.jpg

Dakle ti krivis SNS sto ne ratuje za Kosovo?
SNS realno i ne postoji - šta je to SNS? Kad ste učestvovali kao SNS na izborima?... to je ništa već sad a kad vam vođa završi na robiji nećete smeti od stida da kažete da ste bili članovi te kriminalne fikcije,

Krivimo Vučića lično jer je kao sluga stranih interesa izdao Kosovo i Metohiju (i još svakakve štete je načinio) da bi od njih dobio kao nagradu produžavanje vlasti u Srbiji tj. mogućnost da krade... Nije uopšte morao da ratuje da ne bi izvršio veleizdaju (to NISU jedine 2 mogućnosti) - i deo Kipra je okupiran već decenijama od strane Turske pa niko od kiparskih predsednika nije priznao da je to što su im oteli suverena država .. a i ne ratuju. Ta demagoška "šibicarenja" na nivou Informera su ti plitka i smešna.

Evo šta je o tome rekla prof. Pravnog fakulteta Vanja Bajović -
"Mafijaška država se razlikuje od klasične autokratije, jer nema nikakvu ideologiju. Radi se o interesima vladajuće strukture koja rasprodaje državu i javne resurse da bi punilla svoje džepove. Slično mafijaškoj organizaciji.
Imamo čvrsto ustrojenu hijerarhiju, čvrstu potčinjenost, ugašene institucije koje služe isključivo mafijaškoj strukturi, kako bi rasprodavala zemlju i uništavala javne resurse zarad sopstvenih ličnih interesa."

https://www.facebook.com/share/v/1BLA1Jqq2X/

Poslednja izmena:

Back