HAJDE DA OSNUJEMO FORUM RAZVEDENIH ?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
zarez:
Ma ko nebi voleo masne fote u uvakvom drustvu??? I ja mislim da gazdarica misli na nas i da pazljivo pravi spisak! Dali i na igra masne fote??? Auuuu,sto sam radoznao?
Nasa ideja o zajednickom okupljanju ima sanse da bude realizovana. Ako redovno pratite ovaj forum, mogli ste primetiti da su do sada saglasnost za ovu inicijativu dali sledeci clanovi foruma: Jugoslovenka, ZAREZ, jaques, Sneza01, lidvale, tanada, PAPAGALO, olika, whiteinicky, mar_comm, natalija50, leptiric i foliranje.
Srdacno vas pozdravlja vasa domacica:).

foliranje:
Nasa ideja o zajednickom okupljanju ima sanse da bude realizovana. Ako redovno pratite ovaj forum, mogli ste primetiti da su do sada saglasnost za ovu inicijativu dali sledeci clanovi foruma: Jugoslovenka, ZAREZ, jaques, Sneza01, lidvale, tanada, PAPAGALO, olika, whiteinicky, mar_comm, natalija50, leptiric i foliranje.
Evo jos jednog zainteresovanog. Pratim vas iz prikrajka i cekam da neko konacno pokrene temu. Svi bi da igraju masne fote ali izgleda samo na papiru. Gazdarice teme, SVAKA CAST...

foliranje:
Tacno trinaest!!! Hvala bogu, nisam mnogo sujeveran!!!Jos jednom da kazem da ste svi super!!!!! A i svi koji navrate takodje to uoce!Hvala domacice na informaciji!!!

foliranje:

Ovih dana se sastala jedna grupa clanova u Sremskoj Mitrovici, zeljni druzenja. Bila sam pozvana i ja, ali sam bila sprecena. Vec duze vreme se sataju i to mesecno po jedan put.Pokusacu da zavrbujem neke od njih, ili da spojimo grupu pa da se udruzimo? Oni su se takodje okupili na jednom od FORUM-a. Divno se druze,ima tu i simpatija ali su kao jedna porodica.
Kao sto vidim pridruzio nam se i EMOTIVAC-2...a nadam se da ce nas biti do proleca mnogo vise.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back