Sta da radi ova fota???
Samo da vas pozdravim! I Tu sam, citam poruke redovno! Samo da se odkravim malo! POZDRAV SVIMA!!!
Samo da vas pozdravim! I Tu sam, citam poruke redovno! Samo da se odkravim malo! POZDRAV SVIMA!!!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Vezbamo li to masne fote pred odlazak u cuvene apartmane "Jezero"? Za fote bi trebalo da nas bude bar desetoro. Ko ima spisak polaznika u Vrnjacku Banju? Ljubim vaslittlefoot:Jaooo masne fote![]()
Ma ko nebi voleo masne fote u uvakvom drustvu??? I ja mislim da gazdarica misli na nas i da pazljivo pravi spisak! Dali i na igra masne fote??? Auuuu,sto sam radoznao?Jugoslovenka:Masne fote....mmmmmm da....volem...
Ne znam ko ima spisak, možda gazdarica teme....
Nasa ideja o zajednickom okupljanju ima sanse da bude realizovana. Ako redovno pratite ovaj forum, mogli ste primetiti da su do sada saglasnost za ovu inicijativu dali sledeci clanovi foruma: Jugoslovenka, ZAREZ, jaques, Sneza01, lidvale, tanada, PAPAGALO, olika, whiteinicky, mar_comm, natalija50, leptiric i foliranje.zarez:Ma ko nebi voleo masne fote u uvakvom drustvu??? I ja mislim da gazdarica misli na nas i da pazljivo pravi spisak! Dali i na igra masne fote??? Auuuu,sto sam radoznao?
Evo jos jednog zainteresovanog. Pratim vas iz prikrajka i cekam da neko konacno pokrene temu. Svi bi da igraju masne fote ali izgleda samo na papiru. Gazdarice teme, SVAKA CAST...foliranje:Nasa ideja o zajednickom okupljanju ima sanse da bude realizovana. Ako redovno pratite ovaj forum, mogli ste primetiti da su do sada saglasnost za ovu inicijativu dali sledeci clanovi foruma: Jugoslovenka, ZAREZ, jaques, Sneza01, lidvale, tanada, PAPAGALO, olika, whiteinicky, mar_comm, natalija50, leptiric i foliranje.
Srdacno vas pozdravlja vasa domacica.
Ovde se dogadja izgleda nesto interesantnovlada73:Evo jos jednog zainteresovanog. Pratim vas iz prikrajka i cekam da neko konacno pokrene temu. Svi bi da igraju masne fote ali izgleda samo na papiru. Gazdarice teme, SVAKA CAST...
Svaki dan ovde vidim nesto intresantno. Gazdarica vas izgleda iz prikrajka prati i drzi temu pod kontrolom. Izgleda da je na ovom foruma ipak nivourgh:pa ovo bi moglo biti ipak interesantno...mislim da budemo na okupu.pitanje je kako cemo da dokazujemo status?fotokopijom iz suda?????
Tacno trinaest!!! Hvala bogu, nisam mnogo sujeveran!!!Jos jednom da kazem da ste svi super!!!!! A i svi koji navrate takodje to uoce!Hvala domacice na informaciji!!!foliranje:Nasa ideja o zajednickom okupljanju ima sanse da bude realizovana. Ako redovno pratite ovaj forum, mogli ste primetiti da su do sada saglasnost za ovu inicijativu dali sledeci clanovi foruma: Jugoslovenka, ZAREZ, jaques, Sneza01, lidvale, tanada, PAPAGALO, olika, whiteinicky, mar_comm, natalija50, leptiric i foliranje.
vaga55:Ovde se dogadja izgleda nesto interesantno?
Bre, kako se razmnozavamozarez:Tacno trinaest!!! Hvala bogu, nisam mnogo sujeveran!!!Jos jednom da kazem da ste svi super!!!!! A i svi koji navrate takodje to uoce!Hvala domacice na informaciji!!!
Sanja Vr:Da Majo,mozda si ipak bila u pravu!Ipak ovde ima likova,koji nisu..........
foliranje:Nasa ideja o zajednickom okupljanju ima sanse da bude realizovana. Ako redovno pratite ovaj forum, mogli ste primetiti da su do sada saglasnost za ovu inicijativu dali sledeci clanovi foruma: Jugoslovenka, ZAREZ, jaques, Sneza01, lidvale, tanada, PAPAGALO, olika, whiteinicky, mar_comm, natalija50, leptiric i foliranje.
Forum je osnovan, nego treba da kazes da li si za druzenje na jednom izletu?DRAKCESB:I ja sam za osnivanje foruma.
Nemoj da pratis iz prikrajaka? nego zakoraci u susret jednoj veseloj druzinivlada73:Evo jos jednog zainteresovanog. Pratim vas iz prikrajka i cekam da neko konacno pokrene temu. Svi bi da igraju masne fote ali izgleda samo na papiru. Gazdarice teme, SVAKA CAST...
Elendil, a ja pak zelim tebi dobrodoslicu, i neka nam tvoje pesme oplemene dusuelendil:Dobrodosao u klub Emotivac 2,nadam se da ces uzivati vise nego dok si bio u braku!
foliranje:Forum je osnovan, nego treba da kazes da li si za druzenje na jednom izletu?
Na izlet necemo odmoh i sasvim je ispravno sto zelis da nas prvo upoznas.DRAKCESB:Za sada nista od izleta(bar za mene), mozda kasnije.
Trenutno pokusavam da se uklopim u drustvo i upoznam ostale clanove...
Hvala na lepim zeljama dragi dangubicu...Nista manje ni ja vama ne zelim no srce puno radosti,lepe snove,dovoljno novca i puno zdravlja...Stihova ce biti...vremenom...foliranje:Elendil, a ja pak zelim tebi dobrodoslicu, i neka nam tvoje pesme oplemene dusu![]()