HAJDE DA OSNUJEMO FORUM RAZVEDENIH ?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
lidvale:
kada nam se dogodi nesto lepo...tu smo...ipak je ovo ubedljivo najjaca tema...Kad cemo da se okupimo? :lol: :?: :lol:

Pa mi smo pokrenuli tu ideju...
Snežana je bila zadužena da proveri predlog od Zareza i da nam dostavi kompletan izveštaj o Vrnjačkoj Banji ali se njoj izgleda jako dopalo tamo pa je još nema...
Inače je gazdarica teme preuzela na sebe da nas sve organizuje...Na nama je da se opustimo i uživamo...što će nam, znam, teško pasti, ali šta ćeš, takav je život..... :lol: :lol: :lol:

Jugoslovenka:
Pa mi smo pokrenuli tu ideju...
Snežana je bila zadužena da proveri predlog od Zareza i da nam dostavi kompletan izveštaj o Vrnjačkoj Banji ali se njoj izgleda jako dopalo tamo pa je još nema...
Inače je gazdarica teme preuzela na sebe da nas sve organizuje...Na nama je da se opustimo i uživamo...što će nam, znam, teško pasti, ali šta ćeš, takav je život..... :lol: :lol: :lol:

Evo me, vratih se danas iz Banje. Vrde truda da se ode tamo, svakako. Doduse nisam bila u prilici (zbog poslovnih obaveza) da pogledam apartmansko naselje Jezero, ali sve ostalo zaista pruza priliku za odmor a i za dobru zabavu. Nedostajao je sneg sada, ali to nije umanjilo lepotu Vrnjacke Banje. Preporucujem da druzenje traje bar jedan vikend, zaista ima svasta lepo da se vidi i dozivi u Banji. Obavezno bi trebalo da se ode i na Goc, koji je udaljen svega 10km, a pruza predivnu panoramu i sem toga dobar restoran uredjen u etno stilu, sa pravim srpskim specijalitetima. Zaista, toplo preporucujem druzenje u Vrnjackoj Banji. Ljubim vas!

littlefoot:
Ono primanje me asociralo na......(ne smem stvarno da kazem, ima dece ovde) :lol: :lol:

Ti si moja blesa....
a194.gif

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back