HAJDE DA OSNUJEMO FORUM RAZVEDENIH ?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
vlada73:
Hvala na dobrodoslici.
Samo napred, hrabro, odvazno, podignute glave. Od kukanja ionako nema nikakve koristi. Ipak je zivot samo jedan i NEMA REPRIZU. Pozdrav

Šalila sam se za kukanje...
Htela sam reći da je svako od nas kada se priključio temi, ukratko napisao svoju životnu priču. Na taj način smo se upoznali, saslušali jedni druge, kao pravi prijatelji.
E onda je krenulo zezanje.... :lol:

Jugoslovenka:
Ma niko ne kuka...ja sam se našalila...ovo je jedna vedra tema gde se priča o svemu samo ne o kukanju... :)
Mi smo svi, bar većina zadovoljni sobom i svojim životima...
Najbolje bi bilo da procita zadnjih 15 strana i svatice da si se salila! Bas ovde je onako opusteno i neizfolirano! Naravno, mislim na ovoj temi!!!
b030.gif
f025.gif
Vidis da je veselo!???

zarez:
Najbolje bi bilo da procita zadnjih 15 strana i svatice da si se salila! Bas ovde je onako opusteno i neizfolirano! Naravno, mislim na ovoj temi!!!
b030.gif
f025.gif
Vidis da je veselo!???
Sve pohvale za ovaj smail:). To mu ga lici na "Zikino kolo". Narode hvatajte se kolo, samo vodite racuna, kada ulazite u kolo da ne platite dinar, a da bi izasli da ne ponudite dva dinara. Kolce Bogami zna trajati dugo, zato pazite! Ko ima problem sa kondicijom neka bude obazriv:).

vlada73:
Zdravo svima. Dok sam citao poslednjih desetak strana ovog foruma,stekao sam utisak da FORUM RAZVEDENIH nije pravi naziv. Nekako ste svi veseli,puni radosti, humora,zivota... Ali kada sam prelistao starije strane jasno je da sam na pravom mestu. Pozdrav za celu ekipu.
Eh, Vlado...tako volim ovo ime? imam u kuci: Vladu, Vladislava; Vladanka i Vladimirka:) Dobro ti nama dosao!

Ljudi sta je sa vama. Imam utisak da ste se uspavali. Gde je ona ekipa od pre nekoliko stranica. Puni prica i zezanja... Prosli su svi praznici i od sutra se normalno radi, zato budite malo aktivniji, podelite malo sa ostalima ko je kako prosao za ove praznike, jel se nekom desava nesto lepo i pozitivno... Ne dozvolite da mi, novi clanovi, pomislimo da smo razlog vase neaktivnosti. Pozdrav za sve.

Pa nadao sam se da ce kroz salu svatiti da bas ovde nebi trebalo biti nekih sputavanja,ogranicavanja papira i zakletvi na vecitu vernos i td!?Naravno to su stvari koje vrlo cesto otezavaju brak!!! Evo Jugo, ja stalno tu ali me ti ne primecujes!!! Sve je novo kod mene a bilo super za sve praznike, kao odavno nije bilo!!! A i jedva sam cekao da izadjem iz one godine! A kod teba jugo, sta ima novo???

Jugoslovenka:
Eh evo i mene...kao što znaš za doček sam radila, sve je prošlo bez nekih većih problema.. :)
Inače sve je po starom osim jedne "sitnice" ali o tome ćemo na pp....Nego gde su Olika i Sneža?
Da se nisu udale, preudale, zaljubile.... :)
Neznam gde su??? A i da znam ,odkud bi znao??? Ma mozda, nikad se nezna!? Ja se bas lose osecam kad dodjem ovamo u poslednje vreme, kao da su se svi udali i pozenili samo ja ostao ovde kao Robizon!? Da i ti si tu ali obezbedjenje! Ma ako i jesu voleo bi da je tako? Oticicemo i mi jednom sa ovog foroma,ove teme!!!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back