Poštovani,
Drago mi je da u FORUM-u razvedenih ima sve vise pristalica. Ovom prilikom bih želela da postavim jedno principijelno pitanje: Da li ste uspeli da ostvarite kontakt ili vezu sa nekim od članova foruma? Kakva su vaša iskustva?
Ja nisam uspela.Nekoliko neuspesnih susreta uz kaficu i casicu razgovora, ostavili su me ravnodusnom a donekle i razočaranom

?
Upoznala sam samo jednu osobu koja zadovoljava moje kriterijume, ali on je na raskrsnici zivota, u nekim godinama kada ni sam nije siguran šta može, jer ova država je uspela da unakazi dušu i karijeru svakog drugog jugoslovena.Ljudi bez perspektive, čak i bez zaposlenja, prinudjeni da rade sve drugo samo ne svoj posao, uplašeni za svoju egzistenciju, polako se povlače u svoju samoću. Do juče su bili uspešni intelektualci sa svim mogućim referencama.
Druga kategorija muškaraca a njih je sve više, izlaze iz okvira realnosti i pričaju ono što bi želeli biti.Drugim rečima, lažno se predstavljaju. Dolazila sam u situaciju da moram da platim i svoje i njegovo piće.
Treća kategorija muškaraca je ona, koju niko neće i sa kojom poželite da što pre popijete kafu i nestanete.
Posle svega, pitam se šta mi je činiti? Da li da spustim kriterijume ili da sedim i čekam da me sam Bog povede do moje druge polovine ili pak da se odlučim na samoću, jer je i to bolje nego pristati na bilo sta?
Vaša iskustva će verovatno biti od koristi, za one koji još uvek nisu ostvarili željenu emotivnu vezu posle razvoda. Internet je prozor u svet, ali su mnogi prozori ili zatvoreni ili klimavi.