HAJDE DA OSNUJEMO FORUM RAZVEDENIH ?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
snezana01:
Obratila sam paznju na formu tvog izrazavanja, posto je sadrzaj besmislen, po mom misljenju.Posto dajes sebi za pravo da "savetujes", pretpostavljam da rado i primas savete i evo poklanjam ti jedan: OBRATI PAZNJU BAR NA PRAVOPIS POSTO O STILU IZRAZAVANJA KAO I O SADRZAJU JE BEZNADEZNO DA TI BILO STA KAZEM.
Zelim ti sve najbolje uz nadu da ces uskoro otkriti da je i za tebe samog bolje ako na ljude oko sebe (i ovde a i u stvarnosti), gledas sa mnogo pozitivnije strane i sa bar malo vise razumevanja. Probaj, ko zna, mozda ti i uspe ta pozitivna transformacija!
Ne necu pisati ,shvati sama zasto je tako ?????
a mozda i nema potrebe

foliranje:
Poštovani prijatelji,
Nadam se da ste i sami osetili potrebu za osnivanjem " FORUMA " za razvedene. Vrlo često se osećamo neprijatno, jer iz samo nama znanih razloga, nismo napisali godinu rođenja. To nas vrlo često dovodi u neprijatnu situaciju, pa neki "klinci" koji se još nisu razveli, pogrešno tumače naš status. Veoma neukusni i degutantni komentari licemernih i sarkastičnih mladića dovode nas u inferiorno stanje.
Na ivaj način će mo izbeći sve suvišne komentare.

PRAVILA PONAŠANJA

-Pristup na ovaj forum je dozvoljen samo razvedenim članovima, bez obzira na pol, rasu i veroispovest;
-Pristup forumu nije uslovljen datumom i godinom rođenja;
-Članovi FORUM-a imaju pravo da komuniciraju, vrše razmenu iskustava i mišljenja;
-Strogo je zabranjeno, omalovažavanje,vređanje i nipodaštavanje:( kodeks ponašanja );
-Svaki član je obavezan da na adekvatan način reaguje, ako primeti "uljeza" i one kojima je pristup zabranjen;
-Pravila ponašanja podrazumevaju da se na diskretan način predstavite.
-Učinite nešto za sebe!
Kada cemo napraviti Skupstinu,i izraditi statut?

Jugoslovenka:
Da ga glođe???? Znači tolicki je.....jaooooo, ne hvala, ne volim ništa malo i mršavo.
Drage moje i dragi moji, molim vas da ne obracate paznju na ovog jadnicka. Nije njemu lako kada mora na ovakav nacin da afirmise svoje seksualne prohteve ali to je njegov problem za koji resenje mora da potrazi na sasvim drugom mestu. Predlazem da ga ignorisanjem udaljimo iz naseg drustva. Sve vas pozdravljam i zelim sve najbolje!

Posveceno Druzini (bez) prstena
Ovo je isti onaj voz u koji smo se i mi peli,samo je prebojadisan.Ovi novi putnici to jos ne znaju,srecni su sto putuju nekud u buducnost-ne znaju da se stize opet ovde.Svako nosi u svojoj torbici otrcane ideje i stoseve, i misli da su to dragocenosti koje jos nije niko pronasao.To im je sav prtljag.Vec po tradiciji bacili su daleko od sebe pune vrece tudjih iskustava koje su im rodjaci i prijatelji tutnuli u sake pred put.A u mrezama za prtljag naslagani su nevidljivi krstovi,svakome po jedan ili vise,ali ne vide se,ne vide ih jos.Kada se bude silazilo nece biti nosaca za njih,svako ce znati koji je njegov.
I uprtice ga.

don't panic:
Da li je iko znao šta ga očekuje kad stupi u brak? Šta brak zapravo jeste?
I ko je tačno osoba sa kojom smo stupili u brak?
I kakvi ćemo mi sami biti u tom braku?

"I posle su živeli srećno mnogo, mnogo godina..." Na Balkanu? Krajem 20. i početkom 21. veka? Ha! U vreme kada niko ne može da trpi ni sam sebe, a kamoli druge!

I deca! Za mnogu decu je bolje da imaju rastavljene razumne roditelje, nego da gledaju svakodnevno dva kretena koja se neprekidno svađaju...
Ovo mi je interesantno razmisljanje! Samo se pitam gde je tu ljubav, jer da je ima ne bi se sebi postavljala ovakva pitanja.

I ja sam ZA! I ajde da ignorisemo ovu neizivljenu balavurdiju koja jos smrdi na bekutan kremu. Imam utisak da se samo oni ovde i oglasavaju jer uglavnom su komentari (bez obzira na temu) uglavnom nebulozni, neumesni i beskrajno glupi. Najzalosnije od svega - tek kada dodju u nase godine ili nasu situaciju shvatice koliko su bili SMESNI i koliko suvredni zaljenja. Greota jedna. Ali, sta covek da ocekuje od generacije koja slusa ovakvu muziku i gleda PINK! Pozdrav mojoj generaciji i sapatnicima. 1964. i jednom srecno a drugi put IZUZETNO srecno razvedena.

millence:
svaka cast i ja sam za

Poštovani,

Drago mi je da u FORUM-u razvedenih ima sve vise pristalica. Ovom prilikom bih želela da postavim jedno principijelno pitanje: Da li ste uspeli da ostvarite kontakt ili vezu sa nekim od članova foruma? Kakva su vaša iskustva?
Ja nisam uspela.Nekoliko neuspesnih susreta uz kaficu i casicu razgovora, ostavili su me ravnodusnom a donekle i razočaranom:(?
Upoznala sam samo jednu osobu koja zadovoljava moje kriterijume, ali on je na raskrsnici zivota, u nekim godinama kada ni sam nije siguran šta može, jer ova država je uspela da unakazi dušu i karijeru svakog drugog jugoslovena.Ljudi bez perspektive, čak i bez zaposlenja, prinudjeni da rade sve drugo samo ne svoj posao, uplašeni za svoju egzistenciju, polako se povlače u svoju samoću. Do juče su bili uspešni intelektualci sa svim mogućim referencama.
Druga kategorija muškaraca a njih je sve više, izlaze iz okvira realnosti i pričaju ono što bi želeli biti.Drugim rečima, lažno se predstavljaju. Dolazila sam u situaciju da moram da platim i svoje i njegovo piće.
Treća kategorija muškaraca je ona, koju niko neće i sa kojom poželite da što pre popijete kafu i nestanete.
Posle svega, pitam se šta mi je činiti? Da li da spustim kriterijume ili da sedim i čekam da me sam Bog povede do moje druge polovine ili pak da se odlučim na samoću, jer je i to bolje nego pristati na bilo sta?
Vaša iskustva će verovatno biti od koristi, za one koji još uvek nisu ostvarili željenu emotivnu vezu posle razvoda. Internet je prozor u svet, ali su mnogi prozori ili zatvoreni ili klimavi.

foliranje:
Poštovani,

Drago mi je da u FORUM-u razvedenih ima sve vise pristalica. Ovom prilikom bih želela da postavim jedno principijelno pitanje: Da li ste uspeli da ostvarite kontakt ili vezu sa nekim od članova foruma? Kakva su vaša iskustva?
Ja nisam uspela.Nekoliko neuspesnih susreta uz kaficu i casicu razgovora, ostavili su me ravnodusnom a donekle i razočaranom:(?
Upoznala sam samo jednu osobu koja zadovoljava moje kriterijume, ali on je na raskrsnici zivota, u nekim godinama kada ni sam nije siguran šta može, jer ova država je uspela da unakazi dušu i karijeru svakog drugog jugoslovena.Ljudi bez perspektive, čak i bez zaposlenja, prinudjeni da rade sve drugo samo ne svoj posao, uplašeni za svoju egzistenciju, polako se povlače u svoju samoću. Do juče su bili uspešni intelektualci sa svim mogućim referencama.
Druga kategorija muškaraca a njih je sve više, izlaze iz okvira realnosti i pričaju ono što bi želeli biti.Drugim rečima, lažno se predstavljaju. Dolazila sam u situaciju da moram da platim i svoje i njegovo piće.
Treća kategorija muškaraca je ona, koju niko neće i sa kojom poželite da što pre popijete kafu i nestanete.
Posle svega, pitam se šta mi je činiti? Da li da spustim kriterijume ili da sedim i čekam da me sam Bog povede do moje druge polovine ili pak da se odlučim na samoću, jer je i to bolje nego pristati na bilo sta?
Vaša iskustva će verovatno biti od koristi, za one koji još uvek nisu ostvarili željenu emotivnu vezu posle razvoda. Internet je prozor u svet, ali su mnogi prozori ili zatvoreni ili klimavi.
Moja iskustva su veoma loša.No, ne gubim nadu:)

Svakako nikada nemojte gubiti nadu,bitno je da covek pozitivno ceka...Truditi se i davati maksimum to je sve sto sami mozemo...iza toga je nas zivot u Bozjim rukama i ako su nam potrebne drugacije lekcije da bi smo kao duse napredovali ostace samo ona "ljubav je lepa samo dok se ceka"...ili se desi ili ne...

foliranje:
Poštovani,

Ljubav je lepa samo dok se čeka, reče neko alo ne reče da li čovek moze da se umori od čekanja:)?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back