Guns'n'Roses

Sergi0:
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, nemoj sad komplekse da mi nabijash....:evil: ocu i ja tamooo :D SAMO nisam iz bgd-a.. :cry:

A ha ha ha... Pa otkad si ti devojka?! A sto jes jes mogao bi malo do bg-a da se dovuces nece nista da ti skodi a imaces i drustvo i neces se ovaj put gubiti ko burek u svemiru! ;) I da videla sam da ih je snimao neki lik al nisam imala vremena da ga savatam posto sam dosla na sam kraj! :( Ali izbunaricu ja to vec nesto! 8)
I da za one slike savatacu u ponedeljak u skoli ortakinje koje su to slikale pa javljam sta sam ili nisam uradila... :)
I vidim da je neka od vas pominjala Akademiju; posto sam jos neprosvetljena sto se tice tog mesta da vas priupitam da li i tu ko za KST trebaju clanske karte(odnosno licne za matore ljude :D ) ili moram da poznajem nekog iz obezbedjenja da bi upala ili... Ae samo me prosvetlite... :razz:

winnie pooh:
A ha ha ha... Pa otkad si ti devojka?! A sto jes jes mogao bi malo do bg-a da se dovuces nece nista da ti skodi a imaces i drustvo i neces se ovaj put gubiti ko burek u svemiru! ;) I da videla sam da ih je snimao neki lik al nisam imala vremena da ga savatam posto sam dosla na sam kraj! :( Ali izbunaricu ja to vec nesto! 8)
I da za one slike savatacu u ponedeljak u skoli ortakinje koje su to slikale pa javljam sta sam ili nisam uradila... :)
I vidim da je neka od vas pominjala Akademiju; posto sam jos neprosvetljena sto se tice tog mesta da vas priupitam da li i tu ko za KST trebaju clanske karte(odnosno licne za matore ljude :D ) ili moram da poznajem nekog iz obezbedjenja da bi upala ili... Ae samo me prosvetlite... :razz:
za kst ti treba licna karta , za akademiju nista . :mrgreen:

bogami, vidim vi svi napali na saleta.... samo sto je on malo stariji od vas... ja mislim da on ima minimum 25god... ;)

nego, sad sam slushao november rain i live and let die od njih.. jbt josh uvek ne mogu da verujem kako su dobro skinuli..... da mi neko da samo da chujem ja bi reko GnR... :)

Sergi0:
bogami, vidim vi svi napali na saleta.... samo sto je on malo stariji od vas... ja mislim da on ima minimum 25god... ;)

nego, sad sam slushao november rain i live and let die od njih.. jbt josh uvek ne mogu da verujem kako su dobro skinuli..... da mi neko da samo da chujem ja bi reko GnR... :)

daaaaaaaa, liiikovi :-D :-D :-D
ma znam ja da je sale mator, salim se. svejedno, nezgodni su ti muzicari... :-D tyra, he's all yours! ;)

oooooooooooooooooooooh , thank u 4 support !
ja cu se potruditi da stvarno postane moj . . .
ali posto ovo nije tema '' kako tyra da smuva saleta uz pomoc prijatelja '' hajde da malo pricamo o gunsima . . .
pa , sta ima novo ?

:lol: :lol: :lol: Ti si luda svega mi...
A to sto su napale Saleta je sasvim normalno kad decko bas fino izgleda.... 8-)
A inace nema nista novo... Ja i dalje nemam skoro nista od njih i tako... :cry: Tako mi i treba kad kupim viruse sa neta... :neutral:

:lol: :lol:
tyra, ako imash pomoc prijatelja... onda bi trebalo da imash i pola-pola, i pomoc publike :lol: :lol: :lol:

sta ima novo... pa nista danas bio bash lep dan..... a ne, ovo treba da bude za gnr :lol: ... pa ni tu nema nista novo... ne prichaju za novi album nista.. :(

inache, turneja im krece 14.aprila u Tokyu.....

winnie pooh:
:lol: :lol: :lol: Ti si luda svega mi...
A to sto su napale Saleta je sasvim normalno kad decko bas fino izgleda.... 8-)
A inace nema nista novo... Ja i dalje nemam skoro nista od njih i tako... :cry: Tako mi i treba kad kupim viruse sa neta... :neutral:

Napale????? :o
samo prokomentarisale situaciju......... :p 8)

ja po ceo dan skidam neke clipove(g'n'r,naravno).....
nista drugo ne radim....
qq......

Soph*I*:
Napale????? :o
samo prokomentarisale situaciju......... :p 8)

ja po ceo dan skidam neke clipove(g'n'r,naravno)....
nista drugo ne radim....
qq......

dobro je nisam jedini..... :lol:
ja na youtube-u nadjem svashta zanimljivo, nego... pogledajte tamo ... sweet child o mine - wijnand... .neki lik kako je skino... i josh malo dodao svog.. :shock: extra je ;) tj uopshte od tog lika pogledajte stvari... valjda ;) :D

Sergi0:
dobro je nisam jedini..... :lol:
ja na youtube-u nadjem svashta zanimljivo, nego... pogledajte tamo ... sweet child o mine - wijnand... .neki lik kako je skino... i josh malo dodao svog.. :shock: extra je ;) tj uopshte od tog lika pogledajte stvari... valjda ;) :D

jeste,lepo je znati........... :D

ancika:
Ima li shanse da G'n'R dodju u Sofiju???

ne znamo.... mogutje.. nadaj se da ima shanse, ko i ja sto se nadam da tje dotji u Srbiju :D :)

turneja im krece ovako:

April 14: Makuhari Messe, Tokyo, Japan

April 15: Makuhari Messe, Tokyo, Japan

April 18: Rainbow Hall, Nagoya, Japan

April 19: Intex Osaka, Osaka, Japan

April 22: Intex Osaka, Osaka, Japan

April 27: New Market Racecourse, Johannesburg, South Africa

May 1: Kenilworth Racecourse, Cape Town, South Africa

ae da vidimo koliko ko ima pesama od gunsa ????
ja tjem krenem :)

93939137yq4.jpg

Back