tyra
Domaćin
- Poruka
- 4.050
e pa sergi0 , dodji nam u bgd . . . imas moje gostoprimstvo ! 
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ma smuvace njega tyra , ne brinite vi za mene . . .Soph*I*:to mi reci tyra,isto smo god....sad mozemo zajedno da razmatramo da li bi mislio da smo klinke......hmmmmmmmmmmm.....bi.![]()
pa ono,mislila sam na predrasude vezane za godine.......mada,svi ih oni imaju.....

:wink: 
Sergi0:aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, nemoj sad komplekse da mi nabijash....ocu i ja tamooo
SAMO nisam iz bgd-a..
![]()
Ali izbunaricu ja to vec nesto! 8)
tix:we'll see...:wink:
![]()

za kst ti treba licna karta , za akademiju nista .winnie pooh:A ha ha ha... Pa otkad si ti devojka?! A sto jes jes mogao bi malo do bg-a da se dovuces nece nista da ti skodi a imaces i drustvo i neces se ovaj put gubiti ko burek u svemiru!I da videla sam da ih je snimao neki lik al nisam imala vremena da ga savatam posto sam dosla na sam kraj!
Ali izbunaricu ja to vec nesto! 8)
I da za one slike savatacu u ponedeljak u skoli ortakinje koje su to slikale pa javljam sta sam ili nisam uradila...![]()
I vidim da je neka od vas pominjala Akademiju; posto sam jos neprosvetljena sto se tice tog mesta da vas priupitam da li i tu ko za KST trebaju clanske karte(odnosno licne za matore ljude) ili moram da poznajem nekog iz obezbedjenja da bi upala ili... Ae samo me prosvetlite... :razz:

Sergi0:bogami, vidim vi svi napali na saleta.... samo sto je on malo stariji od vas... ja mislim da on ima minimum 25god...![]()
nego, sad sam slushao november rain i live and let die od njih.. jbt josh uvek ne mogu da verujem kako su dobro skinuli..... da mi neko da samo da chujem ja bi reko GnR...![]()
Ti si luda svega mi...
Tako mi i treba kad kupim viruse sa neta... 

... pa ni tu nema nista novo... ne prichaju za novi album nista.. 
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa , bato , bice nam ludo&nezaboravno ! ! !

ok, tyra&sergi0
sale=free winnie pooh:![]()
![]()
Ti si luda svega mi...
A to sto su napale Saleta je sasvim normalno kad decko bas fino izgleda.... 8-)
A inace nema nista novo... Ja i dalje nemam skoro nista od njih i tako...Tako mi i treba kad kupim viruse sa neta...
![]()
8) Soph*I*:Napale?????![]()
samo prokomentarisale situaciju.........8)
ja po ceo dan skidam neke clipove(g'n'r,naravno)....
nista drugo ne radim....
qq......

pa , da ; uostalom , shta ce ti bubreg ?Sergi0:hehee.. sto se mene tiche mozhe... ja uskoro idem da prodam bubreg pa tje biti love....![]()
naravno da nikad dosta....ako treba svaki dan da se ide.. .moze... netje mi teshko pasti![]()

Sergi0:dobro je nisam jedini.....
ja na youtube-u nadjem svashta zanimljivo, nego... pogledajte tamo ... sweet child o mine - wijnand... .neki lik kako je skino... i josh malo dodao svog.. :shock: extra jetj uopshte od tog lika pogledajte stvari... valjda
![]()
![]()
tyra:pa , da ; uostalom , shta ce ti bubreg ?![]()

ancika:Ima li shanse da G'n'R dodju u Sofiju???