Sergi0
Domaćin
- Poruka
- 3.147
tyra:razumem te brate moj . . . u potpunosti . . .
hehehe.... drago mi je da me razumesh

nego, ne znam jel sam ti ovo vetj dao...al evo ti o5... malo slika jailbreak-a...
http://www.real-covers.com/gnr/galery.htm
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
tyra:razumem te brate moj . . . u potpunosti . . .

hvala na podrsci , bato !Sergi0:hehe... jbg bitje sledetjeg puta...![]()
![]()

dao si mi ranije kad sam te pitala . . .Sergi0:hehehe.... drago mi je da me razumesh
nego, ne znam jel sam ti ovo vetj dao...al evo ti o5... malo slika jailbreak-a...
http://www.real-covers.com/gnr/galery.htm
tyra:jailbreak tribute to gunsnroses .
.....a plavusan ima pljunuti axlov glas.......dobro,skoro pljunuti tyra:da kojim slucajem ne poznajes saleta ? ili bolje , recite mi koje je godiste . . . PLEASE !
ne znam,ne izgleda mi bas zeleno....
hahahaha, ne poznajem ga. da ga upoznam, mislim da bih umrla. :-D sto jes, jes-ne izgleda zeleno, ali zavisi koje si ti godiste. 8-)tyra:da kojim slucajem ne poznajes saleta ? ili bolje , recite mi koje je godiste . . . PLEASE !
tix:u desetoj gimnaziji! bilo je....sale je....
mnoooogo mocan glas. jel ima neko josh slika?!!!! i gde sviraju?
Smorila sam se juce ko pacov jer sam dosla na sam kraj kad je pevao 'Knocking on heavens door' i nisam mogla da verujem da je to njegov glas... Kako sam luda krenula sam da trazim gde pustaju cd...
winnie pooh:LOL! Sto se tice slika ako oces iscimacu ove moje iz skole sto su islikale celu svirku za promociju pa mogu mozda da ti pustim nesto.... A gde sviraju sledece ne znam!Smorila sam se juce ko pacov jer sam dosla na sam kraj kad je pevao 'Knocking on heavens door' i nisam mogla da verujem da je to njegov glas... Kako sam luda krenula sam da trazim gde pustaju cd...
![]()
![]()

pa ako ti nije tesko i ako nabavis slike pisi mi na msn . . .winnie pooh:LOL! Sto se tice slika ako oces iscimacu ove moje iz skole sto su islikale celu svirku za promociju pa mogu mozda da ti pustim nesto.... A gde sviraju sledece ne znam!Smorila sam se juce ko pacov jer sam dosla na sam kraj kad je pevao 'Knocking on heavens door' i nisam mogla da verujem da je to njegov glas... Kako sam luda krenula sam da trazim gde pustaju cd...
![]()
![]()
i molim te napisi kako su poredjali pesme . . .igorsr:Preterase sa ovim albumom,opet nemamo nikakvih informacija sem rumora
btw danas sam na mtv gledao gunsnroses top ten at ten
Blago onom ko je mixovao spot za "welcome to the jungle" live era,covek je u rukama drzao sve one koncerte
winnie pooh:LOL! Sto se tice slika ako oces iscimacu ove moje iz skole sto su islikale celu svirku za promociju pa mogu mozda da ti pustim nesto.... A gde sviraju sledece ne znam!Smorila sam se juce ko pacov jer sam dosla na sam kraj kad je pevao 'Knocking on heavens door' i nisam mogla da verujem da je to njegov glas... Kako sam luda krenula sam da trazim gde pustaju cd...
![]()
![]()

tyra:pa ako ti nije tesko i ako nabavis slike pisi mi na msn . . .
a verovatno sam klinka za njega . . .

![]()
![]()
i ja kad sam trazio CD i odakle pustaju nisam mogao da verujem da oni tako sviraju a i sale tako peva 
Sergi0:![]()
i ja kad sam trazio CD i odakle pustaju nisam mogao da verujem da oni tako sviraju a i sale tako peva
, al sam se uverio na kraju to ipak oni sviraju i pevaju
nego, ako neko chuje kad oni sviraju u Novom Sadu neka mi obavezno ali obavezno javi dal ovde ili PP ili na MSN kakogod... samo neka mi javi !! 'fala![]()
to tix
' 91 . . . a na sta si mislila kada si napisala : '' ma ne verujem da je on takav '' ?Soph*I*:ma ne verujem da je on takav tyra..... :-?
koje si god???
tyra:' 91 . . . a na sta si mislila kada si napisala : '' ma ne verujem da je on takav '' ?
tyra:eeeeeeeeeee , devojke ako ste iz bgd - a : u akademiji se od sledeceg petka svake druge nedelje pusta rock i izmedju ostalog - FROM HOLLYWOOD , GUNS N' ROSES ! ! !
ja idem . . . ima haos tamo da napravim . . . bice i deep purple , kiss , zz top , iron maiden , metallica , skid row , pantera , the doors , queen . . . necu znati gde se nalazim . . .
ocu i ja tamooo