Guns'n'Roses

heheheh... tebe sam bash navukao skroz na :mrgreen:-a... :lol: ... drago mi je :D

pa eto vidish... preko gnr-a skontamo da slushamo od malih nogu istu muziku :lol:

ma pre je bilo jedan dan jedna pesma... a neka pesma i 2 dana... npr voodoo people :mrgreen: :lol:

huuuh... da.... a bogami i >one love<... e sad tju bash da vidim koliko imam od njih pesama... :D
poshto sam pre koju godinu kad sam skorz prestao da slusham techno i tako to.... brisao tu vrstu muzike.. al chini mi se da pordigy nisam ni pipnuo :D

imam 18 albuma 139 pesama... kao sto rekoh.. nisam ih pipnuo :mrgreen:.... aj netjemo sad o njima... jer upravo ih slusham... netju da se navuchem .... :lol: :mrgreen:

ae bwe nekako da sredimo msn... pa tamo da razvezemo prichu oko njih i tako to... :)

Sergi0:
imam 18 albuma 139 pesama... kao sto rekoh.. nisam ih pipnuo :mrgreen:.... aj netjemo sad o njima... jer upravo ih slusham... netju da se navuchem .... :lol: :mrgreen:

ae bwe nekako da sredimo msn... pa tamo da razvezemo prichu oko njih i tako to... :)
-gy ima ukupno 8 oficijalnih albuma . [ imam sve originale ]
ok , aj dosta o njima , necu da ih sanjam veceras . . .

jaoj , moram da dodam . . .
najveca je greska kada kazu da je prodigy tehno .
ako se u nesto razumem to su oni ; oni jesu proslavili elektronsku muziku i zacheli celu pricu , ali po liamovim recima prodigy zvuk je - verovali ili ne - mesavina dance - a , elektronike i '' navuchenog '' punk - a plus jos mnogo toga . . .

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa . . .
pa shto se tiche guns a . . .
imam sve originale - AFD , LIES, UYI 1 & 2 , SPAGHETTI INCIDENT , Greatest Hits , samo nemam onaj live @ like suicide ili kako se vetj pise , uvek se zeznem . . . mada , ima tu josh nekih cd - ova , ali toga nema kod nas , pa ne mogu da ih kupim .
a od dvd -a , koncerata . . . i previse . . . svi oficijalni plus milijardu ostalih . . . ne pitaj kako nabavljam i koliko para pucam . . .
TO MORA DA JE LJUBAV , a ? :mrgreen:
nego , neke pesme nisam prebacivala sa diskova na komp , pa zato nema vise od 80 . . .

. . . znash li ti , da su meni odvojene slashove slike od svih ostalih . . . ima svoj folder - slash , mmmmmmmmmmm [ tako se zove ] - i tako param sebi ochi gledajuci ga [ ja [ SRCE ] :arrow: SLASHitj ] ]

aahhaaaa... pa tako reci.... :)

e onda je to vetj sasvim druga pricha..... vidish ja nemam puno koncerata... imam al u mp3 formatu oko 10ak koncerata... a ovako.. .video imam 3-4... :( :'(

e da... jes chula mozhda za Silvano Teixeira... to je neki cover bend gunsa... neki brazilci tako neshto :).. u par pesama peva.. a ostalo je instrumental... zanimljivo :)

Sergi0:
aahhaaaa... pa tako reci.... :)

e onda je to vetj sasvim druga pricha..... vidish ja nemam puno koncerata... imam al u mp3 formatu oko 10ak koncerata... a ovako.. .video imam 3-4... :( :'(

e da... jes chula mozhda za Silvano Teixeira... to je neki cover bend gunsa... neki brazilci tako neshto :).. u par pesama peva.. a ostalo je instrumental... zanimljivo :)
ja mogu da ti pomognem oko koncerata . . .
a shto se tiche brazilaca , nEsam chula . . . what a shame , ha ?

Back