tyra
Domaćin
- Poruka
- 4.050
80 .
ops:

ops:

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ops:

-a...
... drago mi je

... 86 pesama imaju samo u albumima... bez chinese democrasy-a... al dobro... ako ti neshto zatreba od njih samo reci.. ja imam
od demo-a do live verzije 
their law i po nedelju . . .Sergi0:heheheh... tebe sam bash navukao skroz na-a...
... drago mi je
pa eto vidish... preko gnr-a skontamo da slushamo od malih nogu istu muziku![]()
ma pre je bilo jedan dan jedna pesma... a neka pesma i 2 dana... npr voodoo people![]()
![]()
.... aj netjemo sad o njima... jer upravo ih slusham... netju da se navuchem ....

eto , zajebavash me . . .Sergi0:80... ti nemash ni sve od njih..... 86 pesama imaju samo u albumima... bez chinese democrasy-a... al dobro... ako ti neshto zatreba od njih samo reci.. ja imam
od demo-a do live verzije
![]()
tyra:eto , zajebavash me . . .
... nije strashno... dobro si proshla
-gy ima ukupno 8 oficijalnih albuma . [ imam sve originale ]Sergi0:imam 18 albuma 139 pesama... kao sto rekoh.. nisam ih pipnuo.... aj netjemo sad o njima... jer upravo ih slusham... netju da se navuchem ....
![]()
ae bwe nekako da sredimo msn... pa tamo da razvezemo prichu oko njih i tako to...![]()
u tom slucaju hvala . . . ha ha ha . . .Sergi0:pa morao sam maaalo... bilo je jache od mene... nije strashno... dobro si proshla
![]()
![]()
![]()
...aj , aj . . . ne umem da se ljutim .Sergi0:sad bi teo neshto da kazem al netju....reko sam netju da te zajebavam..![]()
...
SLASHitj ] ]
:'(
.. u par pesama peva.. a ostalo je instrumental... zanimljivo 
tyra:. . . znash li ti , da su meni odvojene slashove slike od svih ostalih . . . ima svoj folder - slash , mmmmmmmmmmm [ tako se zove ] - i tako param sebi ochi gledajuci ga [ ja [ SRCE ]SLASHitj ] ]
... jel znash kako se slash zove ??? ja mogu da ti pomognem oko koncerata . . .Sergi0:aahhaaaa... pa tako reci....
e onda je to vetj sasvim druga pricha..... vidish ja nemam puno koncerata... imam al u mp3 formatu oko 10ak koncerata... a ovako.. .video imam 3-4...:'(
e da... jes chula mozhda za Silvano Teixeira... to je neki cover bend gunsa... neki brazilci tako neshto.. u par pesama peva.. a ostalo je instrumental... zanimljivo
![]()
eeeeeeeeee , sad me stvarno potcenjujesh . . . . .Sergi0:![]()
... jel znash kako se slash zove ???
![]()
tyra:eeeeeeeeee , sad me stvarno potcenjujesh . . . . .
' alo bre , ja sam FAN ! ! ! a mi sve znamo . . . !
rekla si da ne znash da se ljutish... pa reko ajd da priupitam......