Guns'n'Roses

Sergi0:
nevera.... ja sam listao TV tada i naishao sam na tu emisiju i vidim da je Ivana bila gost... malo slushao i okrenuo... i nisam ladno skontao da je to rekla da joj gnr omiljeni bend i da su na pinku :shock: pustili gnr !! :)
jedino fascinantno u svemu tome sto si propustio je to da su gnr pusteni na pinku . . .
pustali su delove sa koncerta iz tokija koji [ pretpostavljam ] znas napamet , kao i svi mi tako da - don ' t worry , be happy . . . :p

tyra:
jedino fascinantno u svemu tome sto si propustio je to da su gnr pusteni na pinku . . .
pustali su delove sa koncerta iz tokija koji [ pretpostavljam ] znas napamet , kao i svi mi tako da - don ' t worry , be happy . . . :p

pa da... imao sam priliku da na pinku chujem gnr... :lol: to se desilo sad i verovatno nikad vishe :D

pa da naravno da znam napamet :D... mada mogo bi o5 da ga odgledam... sutra tju :lol:

a za naochare... hmmm nisam bash toliko zagledao... sad tjem da vidim....

sad sam odgledao spot SCOM i prilikom celog spota mal' ima naochare na marami mal' nema.... sad da je namerno to tako ne znam.... :)

nego, jel neko zna da li ima negde da se qpi ona jakna sto Axl ima na pocetku spota Paradise City (bela kozna i na ledjima logo GnR) mnogo brutalna jakna :mrgreen:

to je ova samo sto se ne vidi logo na ledjima :)

guns_roses_axel_rose-1.jpg

mozes da kupis logo pa da ga prisijes na jaknu .
mislim da sam videla ovde kod mene u bgd - u , u fenixu , taj veliki logo koji moze da se '' kaci '' na stvari .
bas sad idem do grada , pa cu svratiti do te radnje da proverim . . . . .

Altar:
Posjedujem cijelu kolekciju koncertnih zapisa pomenutog benda(od samih početaka pa sve do prošlogodišnje turneje '06 na kojoj sam prisustvovala i sama), pa ako nekoga zanima nek mi se javi...
drago mi je zbog tebe , ali i ja sama imam i previse od njih . . .
hvala na ponudi . . .

e , vidis , ja tu pricu jos nisam skontala . . . sebastian sad nastupa sa gunsima ? odnosno , citala sam da on gostuje na nekim njihovim koncertima ili tako nesto . . . uputite me . . .
a to da je bach bruka frajer , to stoji . . . volim i njega , a i skid row uopste , obozavam ih . . .

Back