tyra
Domaćin
- Poruka
- 4.050
jbt , samo smo nas dvoje na temi . . . . .
mada , meni je dovoljan samo jedan istomisljenik . . . . . .
mada , meni je dovoljan samo jedan istomisljenik . . . . . .
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

u principu , znam dosta njihovih stvari od kada znam za sebe , ali mogu da kazem da ih '' aktivno '' slusam malo vise od godinu dana .Sergi0:koliko dugo i koliko chesto slushash gnr... ??
ja ih slusham oko 2ipo god... i slusham skoro svaki dan![]()
ja ih slusam iz obdanisteSergi0:koliko dugo i koliko chesto slushash gnr... ??
Sergi0:koliko dugo i koliko chesto slushash gnr... ??
svaka ti cast , ti si moj idol . . . ja sam tih godina bila beba . . .igorsr:od 1990 ili 1991,bas dugo,tada sam imao 10-11 godina
tyra:sta mislite , sta je pravi razlog svadje izmedju axl-a i slash-a ?
ja sam toliko citala o tome , da sada ne mogu da izvucem zakljucak .
gresili su oboje , valjda . . . ali opet , vise sam na slashovoj strani , jer kako da branim axla kada je on pisao textove u kojima ispoljava rasizam i kaze slashu , koji je melez , da to svira ! ? ! ? ! ? ! ? !
u svakom slucaju , tesko je da cemo ikada saznati pravi razlog . . . . .
haha sta je sa ovim urlikom u mpozadiniSergi0:eo ko nije gledao u novom sastavu kakvi su... ovde ima od svake pesme po neshto traje 6.10min clip
kao sto sam rekla , ne mogu da izvucem pravi zakljucak . . .igorsr:Tyra to da je axl pisao rasisticke stihove je najobicnija laz prosipana za njega.
postoji samo jedna pesma,koju neki dozivljavajukao rasisticku,a axl je rekao da nikog nije hteo da uvredi
njegovitekstovi suuglavnom o ljubavi,zivotu i nekim dubljim temama koji su ga mucili
Ja mislim da ih je posvadjala isuvise velika slava koju su imali pocetkom 90-ih
. . . a ti kao ne bi urlao da si bio tu ?igorsr:haha sta je sa ovim urlikom u mpozadini
tamo nisamtyra:. . . a ti kao ne bi urlao da si bio tu ?
igorsr:haha sta je sa ovim urlikom u mpozadini

igorsr:Tyra to da je axl pisao rasisticke stihove je najobicnija laz prosipana za njega.
postoji samo jedna pesma,koju neki dozivljavajukao rasisticku,a axl je rekao da nikog nije hteo da uvredi
njegovitekstovi suuglavnom o ljubavi,zivotu i nekim dubljim temama koji su ga mucili
Ja mislim da ih je posvadjala isuvise velika slava koju su imali pocetkom 90-ih

tyra:dobro , izvinite momci sto sam vam uvredila axla . . . .
napali ste me kao da sam ne znam ni ja sta rekla .