Guns'n'Roses

heh da samo nas 2je na ovoj temi.... :(
ma ima sigurno josh neko samo nije online :D

hehe i meni je dovljno samo 1 istomishljenik... a kad ih je vishe ne shkodi ni malo :mrgreen:

josh 5 dana tj sad 4 do izlaska albuma/singla... :)

Sergi0:
koliko dugo i koliko chesto slushash gnr... ??

ja ih slusham oko 2ipo god... i slusham skoro svaki dan :D
u principu , znam dosta njihovih stvari od kada znam za sebe , ali mogu da kazem da ih '' aktivno '' slusam malo vise od godinu dana .
slusam ih svaki dan , u suprotnom pocinjem da kriziram . . . . .

sta mislite , sta je pravi razlog svadje izmedju axl-a i slash-a ?
ja sam toliko citala o tome , da sada ne mogu da izvucem zakljucak .
gresili su oboje , valjda . . . ali opet , vise sam na slashovoj strani , jer kako da branim axla kada je on pisao textove u kojima ispoljava rasizam i kaze slashu , koji je melez , da to svira ! ? ! ? ! ? ! ? !
u svakom slucaju , tesko je da cemo ikada saznati pravi razlog . . . . .

tyra:
sta mislite , sta je pravi razlog svadje izmedju axl-a i slash-a ?
ja sam toliko citala o tome , da sada ne mogu da izvucem zakljucak .
gresili su oboje , valjda . . . ali opet , vise sam na slashovoj strani , jer kako da branim axla kada je on pisao textove u kojima ispoljava rasizam i kaze slashu , koji je melez , da to svira ! ? ! ? ! ? ! ? !
u svakom slucaju , tesko je da cemo ikada saznati pravi razlog . . . . .

Tyra to da je axl pisao rasisticke stihove je najobicnija laz prosipana za njega.
postoji samo jedna pesma,koju neki dozivljavajukao rasisticku,a axl je rekao da nikog nije hteo da uvredi
njegovitekstovi suuglavnom o ljubavi,zivotu i nekim dubljim temama koji su ga mucili
Ja mislim da ih je posvadjala isuvise velika slava koju su imali pocetkom 90-ih

igorsr:
Tyra to da je axl pisao rasisticke stihove je najobicnija laz prosipana za njega.
postoji samo jedna pesma,koju neki dozivljavajukao rasisticku,a axl je rekao da nikog nije hteo da uvredi
njegovitekstovi suuglavnom o ljubavi,zivotu i nekim dubljim temama koji su ga mucili
kao sto sam rekla , ne mogu da izvucem pravi zakljucak . . .
nijedan gitarista nekog benda nije imao toliku popularnost kao slash i zaista je moguce da su zbog toga pukli . . .

poslednja slika axla i slasha :

Prilozi

• zzzzzzzzadnja slika.jpg
    zzzzzzzzadnja slika.jpg
    38,8 KB · Pregleda: 16
igorsr:

bash tako..... :!: :!: :!:

uopste te nisam napao,zao mi je ako si to tako shvatila,narocito postosi mladja od mene 10-ak godina
samo te sve price kako je slash ok,a axl kreten koji je razbio gunse su lazne i nerealne

btw pozdrav za oboje

Guns N Roses - Paradice City Lyrics

Just a' urchin
livin' under the street
I'm a hard case
that's tough to beat
I'm your charity case
So buy me somethin' to eat
I'll pay you at another time
Take it to the end of the line

Ragz to richez or so they say
Ya gotta-keep pushin'
for the fortune and fame
It's all a gamble
When it's just a game
Ya treat it like a capital crime
Everybody's doin' their time

[Chorus:]

Take me down
To the paradise city
Where the grass is green
And the girls are pretty
Take me home

Strapped in the chair
of the city's gas chamber
Why I'm here I can't quite remember
The surgeon general says
it's hazardous to breathe
I'd have another cigarette
but I can't see
Tell me who you're gonna believe

[Chorus]

So far away
So far away
So far away
So far away

Captain America's been torn apart
Now he's a court jester
with a broken heart
He said-
Turn me around and
take me back to the start
I must be losin' my mind-
"Are you blind?"
I've seen it all a million times

[Chorus]

E umalo nisam doziveo srcani udar u nedelju

Ulazim kod sestre u sobu i cujem "this is the still get in the ring tour,so",i krece welcome to the jungle iz tokija ali na pinku
Nisam mogao da verujem.
U pitanju jue bila emisija o Ivani iz Negativa,i ona je rekla da je je omiljeni bend gunsnroses,pa su onda intervijuisali par nasih "celebrity" licnosti koje su im omiljene pesme gunsnroses.
bilo kje odgovoora:
-wttj
-november rain
-sweet childs

Inace Ivana je pricala kako je kao tinejdzerka bila zaljubljena u Axl rose-a,ali i da danas su joj gunsnroses omiljeni bend.

nevera.... ja sam listao TV tada i naishao sam na tu emisiju i vidim da je Ivana bila gost... malo slushao i okrenuo... i nisam ladno skontao da je to rekla da joj gnr omiljeni bend i da su na pinku :shock: pustili gnr !! :)

Momci , imam jedno pitanje :
Da li ste primetili u spotu za Sweet child da Axl pri kraju u jednom momentu ima naocare na marami , a u drugom nema ? Mene zanima da li je to namerno ili je A . prilikom snimanja jednom stavio , drugi put zaboravio itd .
Mislim , pitanje je banalno , nego eto , cisto da imamo o cemu da pisemo . . .

Back