Guns'n'Roses

samo neka dodju , a neka sviraju sta hoce . . .
sto se mene tice , mogu da sede i gledaju nas dok mi gledamo njih . . . i tako se mi gledamo i sutra ja trcim po gradu i vicem : '' videla sam gunse , jeeee ! '' 8)

tyra:
e , vidis , ja tu pricu jos nisam skontala . . . sebastian sad nastupa sa gunsima ? odnosno , citala sam da on gostuje na nekim njihovim koncertima ili tako nesto . . . uputite me . . .
a to da je bach bruka frajer , to stoji . . . volim i njega , a i skid row uopste , obozavam ih . . .

da sebastian nastupa s gunsima u pesmi my michelle.... a i tu je da zameni Axl-a ako mu se neshto desi... ne znam shta je Axlu bilo pa ga je SB zamenio u Paradise City-u....

milicaanchy:
takodje :)
ja koliko videh na myspace-u,on je s njima na turneji :)
i bilo bi bash lepo kad bi svratili...
I prva pesma koju odsviraju da bude So fine :cool:

heh.. da odsviraju So Fine o tome mozhesh samo da sanjash... nazhalost.. ;)... posto tu pesmu peva i Duff a mislim da je i pisao Duff.... tako da nista od toga jer ovi ne smeju da sviraju pesme koje su Duff i Slash pisali... :(

heh... tu pesmu ni ja u pochetku nisam mogo da "svarim" al sad je slusham i ne nervira me vishe :D

ne znam... nema pesme koju ne volim od guns-a... pre nisam neshto slushao Mr. Brownstone i My Michelle jbm li ga zashto... al sad redovno slusham :mrgreen:

koliko slushate "manje poznate" pesme.... ??
npr. Buick Makane, Black Leather, Locomotive, Bad Obession.......

E pre eki dan sam u kolima slusao gnr set od 45 minnuta a voditeljka je najavila ovako:
"a sada jedna grupa koju smo svi voleli,ali necemo slusati njihove hitove vec odlicne pesme koje to nisu postale"

-bad obsession
-back of bitch
-anything goes
-hair of the dog
-locomotive

... a sobzirom da sam bio u putu kod locomotive mi se izgubila stanica

od '' manje poznatih '' pesama slusam . . . pa sve :p . . .
mislim , sve su to dobre pesmice , ali eto , nisu postali toliki hitovi . . .
dead horse , double talkin ' jive , the garden , garden of eden [ OBOZAVAM ] , it ' s so easy , anything goes . . .

ee da kad sam kod tog certa....

jel neko zna kako se zove ono... sto sviraju Duff i Sorum i ukljuchi se Slash sa voice box-om a bogami i sa gitarom :lol:... znachi to je izmedju sorumovog i slashovog solo-a... znachi to kadgod gledam cert... taj deo slusham minimum 1h.. to je najjacha stvar :mrgreen:

Sergi0:
ee da kad sam kod tog certa....

jel neko zna kako se zove ono... sto sviraju Duff i Sorum i ukljuchi se Slash sa voice box-om a bogami i sa gitarom :lol:... znachi to je izmedju sorumovog i slashovog solo-a... znachi to kadgod gledam cert... taj deo slusham minimum 1h.. to je najjacha stvar :mrgreen:
veoma cesto gledam koncerte . . . ne bas cele , ali neke delove , meni omiljene . . .
a sto se tice slasha , mislis kada '' duva '' u onu cev ?
daaaaaaaaaaaa , to je najludje . . . i ja voli to da gledam , zvuk je bas mocan . . . nekako svemirski . . .

tyra:
e , vidis , ja tu pricu jos nisam skontala . . . sebastian sad nastupa sa gunsima ? odnosno , citala sam da on gostuje na nekim njihovim koncertima ili tako nesto . . . uputite me . . .
a to da je bach bruka frajer , to stoji . . . volim i njega , a i skid row uopste , obozavam ih . . .
Nije oficijalni chlan Gunsa, ali svira sa njima.

ja volim velvet , ali im definitivno treba bolji vokal . inace , imaju super stvari i spotove , bas ih gotivim . . .
sto se tice gunsnroses . . . teska rana na mom srcu . . . :mrgreen:
ko razume , shvatice . . . :cry: :cry: :cry:

Back