Guns'n'Roses

igorsr:
Pa aptite je je izdan pre dvadeset godina,i sta po nekima jedan bend treba stalno da svira iste stvari...
Da se ne lazemo muzicki su use your illusion albumi mnogo nogo bolji od apetite,i kako vise godina imam tako mi se vise svidjaju

sto se better tice,mislim da je stvar ubica,ali pitanje je koliko sam ja objektivan

paa... ne bih se slozhio s ovim... al jbg stvar ukusa... ;) po meni apatite dosta bolji od UYI.. ipak je UYI na 2cd-a... ;)

ne znam... i meni se better jako svidja :D

Sergi0:
paa... ne bih se slozhio s ovim... al jbg stvar ukusa... ;) po meni apatite dosta bolji od UYI.. ipak je UYI na 2cd-a... ;)

ne znam... i meni se better jako svidja :D

Pazi meni omiljene gnr stvari su tri singla sa apetite + nightrain,ali nekako muzicki gledano ja uyi albume ne mogu da uporedim ni sa jednim rock albumom.
Ne znam ali po meni ti albumi su rock muzici dali novu dimenziju

Nemam mnogo da kazem o njima..ne slusam ih cesto, ali ih cenim i volim kao muzicare..
Omiljena pesma mi je uvek bila welcome to the jungle
Za slash-a moram da kazem, da mislim da je on lik od coveka..lici mi na osobu kojoj nista nije bitno, koju zabole za sve, jedino je vazno da ima gitaru u ruci i kosu preko ociju...e, da i najaca mi je scena u spotu november rain..kada slash odlazi sa vencanja i koraca onom stazom prema izlazu,((pre izlaska ispred crkve kada pocne da svira gitaru)(ako znate na sta mislim))..Najbolji su! ;)

katy:
Za slash-a moram da kazem, da mislim da je on lik od coveka..lici mi na osobu kojoj nista nije bitno, koju zabole za sve, jedino je vazno da ima gitaru u ruci i kosu preko ociju...
i ja ga vidim na takav nacin . stvarno je kralj . . . ali i frajer . . . mmmmmmmmmmmmmmmm...............

katy:
Da, stvarno, prelep je..
on je melez , a melezi su uvek prelepi .
on ima sve - divlju lepotu , stav , stil , originalnost , prepoznatljivost , sarm , bolesnu privlacnost i sexualnost , talenat i strastvenost .
perfektan je u svakom pogledu .
trazim decka koji ce da podseca na njega . . . . . . . .

Prilozi

• MOJE SAVRSENSTVO.jpg
    MOJE SAVRSENSTVO.jpg
    30,4 KB · Pregleda: 8
tyra:
tu si u pravu :p

jer neko cuo za jailbreak , tribute za guns - e ? ? ?
momci su iz beograda , a lik peva identicno kao axl .
slusala sam ih u skc - u jednom i odusevila se .
gratis mi se svideo pevac .

aha slushao sam ih kad su bili u NSu...

dobri su skroz.... ja kad sam ih slushao pevach je u vetjini pesama imao glas ko Sebastian Bach dok u je u Paradise City imao glas ko Axl.... :D

eo ovde mozhete skinuti neshto od njih iz NS-a... :D

http://www.real-covers.com/gnr/download.htm

tolko od mene za sada :D

Sergi0:
aha slushao sam ih kad su bili u NSu...

dobri su skroz.... ja kad sam ih slushao pevach je u vetjini pesama imao glas ko Sebastian Bach dok u je u Paradise City imao glas ko Axl.... :D

eo ovde mozhete skinuti neshto od njih iz NS-a... :D

http://www.real-covers.com/gnr/download.htm

tolko od mene za sada :D
HVALA TI HVALA TI HVALA TI HVALA TI HVALA TI HVALA TI HVALA TI HVALA TI
do neba ! ! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
nisi ni svestan koliko mi ovo znaci !
stvarno si car !
ovaj link mi je promenio zivot ! ! !

Tina_Jagger:
Axl je zakon...
Ali ljudi.. Vidite na sta lici sad.. Ali je bez obzira na sve on je bio i ostao Axl Rose!!!
GnR simply The best!!!
stvarno , sada axl ne lici ni na sta .
medjutim , to ne menja njegov glas i talenat , samim tim ni moje misljenje o njemu .
pogledaj kakav je michael jackson , pa ga ja ipak volim .
izgled nista ne menja . . .

tyra:
HVALA TI HVALA TI HVALA TI HVALA TI HVALA TI HVALA TI HVALA TI HVALA TI
do neba ! ! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
nisi ni svestan koliko mi ovo znaci !
stvarno si car !
ovaj link mi je promenio zivot ! ! !

hehehe... nema na chemu i 2gi put ;)

tyra:
stvarno , sada axl ne lici ni na sta .
medjutim , to ne menja njegov glas i talenat , samim tim ni moje misljenje o njemu .
pogledaj kakav je michael jackson , pa ga ja ipak volim .
izgled nista ne menja . . .

ijuuu meni se mnogo vishe svidja ovakav stile... neg onaj proshli.... friz mi je extra i oblachenje je promenuo.. ne nosi vishe one shiroke majce i to.... :D

a s ovim ostalim se slazhem :mrgreen:

omiljena stvar od GNR ?

meni CIVIL WAR , uz nju sam zvanicno postala fan , medjutim . . .
realno , nemam omiljenu , ali mi prvo CW padne na pamet .
ne mogu da se odlucim , tantalove muke su to za mene . . .

vama ?

tyra... sad si me zajebala s Jailbrakom... setila si me na njih...onda sam morao da ih poslusham, a kad sam njih odslushao onda sam morao da pustim GnR da slusham... a nisam planirao vecheras da ih slusham al gotovo, sad celo veche moram da slusham Gunse, a tako tje teshko da mi padne :mrgreen: ... :D :lol: :lol:

tyra:
omiljena stvar od GNR ?

meni CIVIL WAR , uz nju sam zvanicno postala fan , medjutim . . .
realno , nemam omiljenu , ali mi prvo CW padne na pamet .
ne mogu da se odlucim , tantalove muke su to za mene . . .

vama ?

huuuh... ne mogu da izdvojim omiljenu.... to je nemogutje... najbolja balada je Don't Cry..... Civil War je prefektna pesma... SCOM, You Could be mine, NR, Nightrain, Patience, Paradise City, KOHD, Rocket Queen...... ma ne mogu najbolju... ne mogu ni najboljih 10 a kamoli 1 ... :D

Sergi0:
tyra... sad si me zajebala s Jailbrakom... setila si me na njih...onda sam morao da ih poslusham, a kad sam njih odslushao onda sam morao da pustim GnR da slusham... a nisam planirao vecheras da ih slusham al gotovo, sad celo veche moram da slusham Gunse, a tako tje teshko da mi padne :mrgreen: ... :D :lol: :lol:
uuuuuuuuuuuu , bas mi te nesto zao . . . prava je tortura slusati gunse . . . . . :p

Back