Guns'n'Roses

Limunovo_Drvo:
Ako je neko gledao spot on Gunsa Don't cry,e na kacketu kod cure pise Nirvana...Axl je bio opterecen Nirvanom,ali ga Kurt nije volio...mada i ja ponekad slusam G'n'R

Kurt je bio opterecen Gunsima,a ne Axl Nirvanom.
Kada je izasao video "don't cry" Nirvana je jos bila poluanoniman bend,a gunsi najveci na svetu.
Kada je startovala uyi tour,Axl je kao jos neafirmisani bend pozvao Nirvanu da im budu predgrupa jer ih je cenio,dok je Kurt na bezobrazan nacin to odbio,i posle gde god je stigao pljuvao gunse.
A ne zaboravi uyi turneju je videlo preko 7 miliona ljudi u tri godine.

Pre neki mesec Kortni Lov i duff mc kagan su se jedno drugom izvinili,tako da je fakticki potpisano primirje.

Sto se tice turneja iz 2006,gledao sam ih u Budimpesti i novi bend je perfektan,mada sam bio skeptican pre koncerta

Najvise mi se svideo trio gitarista Finck-Ron-Richard

tyra:
ja sam veliki fan gunsa , ali smatram da oni vise ne postoje , jer bez slasha i duffa nema benda .
pre cu velvet revolver nazvati novim gunsima , nego samog axla .

a jer si gledao nove gunse kada tako nesto pricas?

Velvet revolver je izdao takvo sranje od albuma da je to bruka,a kupio sam ga sa toliko entuzijazma

Drugo gledao sam i nove gnr i velvete uzivo,i veruj mi guns koncert je najbolji provod u mom zivotu

igorsr:
a jer si gledao nove gunse kada tako nesto pricas?

Velvet revolver je izdao takvo sranje od albuma da je to bruka,a kupio sam ga sa toliko entuzijazma

Drugo gledao sam i nove gnr i velvete uzivo,i veruj mi guns koncert je najbolji provod u mom zivotu
kao prvo , ja sam zensko .
kao drugo , ja nisam rekla da su novi gunsi losi , vec sam rekla da nikada vise nece biti kao nekada , jer jedini pravi clan koji je ostao u grupi je - axl .
za velvet sam rekla da bi radije njih nazvala gunsima , zato sto ga , izmedju ostalog , cine tri bivsa clana gnr .

tyra:
ja sam veliki fan gunsa , ali smatram da oni vise ne postoje , jer bez slasha i duffa nema benda .
pre cu velvet revolver nazvati novim gunsima , nego samog axla .

bez slasha i duffa itekako ima benda ... ;) VR ne mozhe ni da prismrdi novim gusima ;) tako da molim te nemoj da nazivash VR kao novi gnr.. ;) .. :)

tyra:
kao prvo , ja sam zensko .
kao drugo , ja nisam rekla da su novi gunsi losi , vec sam rekla da nikada vise nece biti kao nekada , jer jedini pravi clan koji je ostao u grupi je - axl .
za velvet sam rekla da bi radije njih nazvala gunsima , zato sto ga , izmedju ostalog , cine tri bivsa clana gnr .

naravno da netje biti nikad vishe kao Appetite For Destruction... al netje biti ni puno loshiji neg sto su bili ;) (ovo govorim za nove stavari jeli)....
ondak Axl nije jedini chlan... ostao je i Dizzy Reed ;), a Izzy Stradlin se pojavljuje kao gost.. i svira do 5 pesama s njima... ;)

Pa aptite je je izdan pre dvadeset godina,i sta po nekima jedan bend treba stalno da svira iste stvari...
Da se ne lazemo muzicki su use your illusion albumi mnogo nogo bolji od apetite,i kako vise godina imam tako mi se vise svidjaju

sto se better tice,mislim da je stvar ubica,ali pitanje je koliko sam ja objektivan

Sergi0:
naravno da netje biti nikad vishe kao Appetite For Destruction... al netje biti ni puno loshiji neg sto su bili ;) (ovo govorim za nove stavari jeli)....
ondak Axl nije jedini chlan... ostao je i Dizzy Reed ;), a Izzy Stradlin se pojavljuje kao gost.. i svira do 5 pesama s njima... ;)
Ja sam chula da se Stradlin i konachno vratioo u Gunse, ali nisam bash sigurna u to...

Back