Guild Wars

• Začetnik teme Začetnik teme bufla
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Za pocetnike
Nightfall ili Prophecies

Nightfall
-brzi level, brze do elites, heroje koje mozes da menjas (opremu i vestinu) henchmani to ne dozvoljavaju, pve only skills (sunspear resurect signet, i ostale profesije) 2 nove profesije (paragon i dervish) ostali su isto kao u proph.

Prophecies
-bolja prica, jeftinije, sporije do novca, sporiji level, vremenski najduza da se sve vidi, 6 core profesije warriror, monk, ranger, mesmer, mage, necromancer

Faction
-nabrzi level, najkraca prica (nije bas nesto), alliance battles, najbrze do elite skills, 2 dodatne profesije ritualist i assasin, ostalo kao u proph, pve skills koje poboljsavas u alliance batles ili normalinim pve.

Sve 3 dozvoljavaju instant kreiranje PVP karaktera.

Eye of the North
Posle bilo koje prethodnih kampanja, za pve Ursan Blessing, Pain Inverter odlicne i lako dostupne

Heroji pomazu pogotovo ako ides solo, dok ne uradis infuse armor u prophecies lako se gine u zavrsnim misijama, heroji imaju infuse armor. Postoje i neke strategije gde se koriste heroji iz nightfall i eotn zajedno kao Sabway 3 necormancera (curses, healing, minons), Raceway (2 paragona i dervish- 1 paragon pomaze napadu, drugi "party heal"), Discord,....

Ako sam dobro ukapirao, dovoljno je da kupim NIGHTFALL i da igram bez problema. Nemam nikakvu predhodnu instalacijju doticne igre.

Obavestavamo sve igrace Guild Wars-a da je GW-Adria portal sada i zvanicno priznat za Guild Wars listed fansite. Link ka nasem sajtu na evropskom Guild Wars sajtu se jos od srede nalazi na eu.guildwars.com community stranici kao serbian fansite. Na www.guildwars.com ce takodje biti postavljen link na community stranici > fansite rosteru takodje pod Serbian-speaking cim se update-uju community vesti na tom sajtu. Odmah da napomenem da to ne znaci da su samo ljudi iz Srbije dobrodosli na nasem portalu ;) (kao sto se to vec videlo iz prilozenog).
:super::super::super:

@Sale, jos nisi prodao acc? :eek:

omg deco... opet sam se ulogovao danas. Ah kad se setim. Lepa vremena :)

ali eto *** i dalje retardi... odem da radim neku misiju u canthi i nemogu retardi da sachekaju 2 minuta da napravim build za monka i ode unutra heroj bez skillova =.='

Poslednja izmena:
mozda ce zvucat glupo al evo: tek sam nedavno nabavio guild wars:nightfall, pa da pitam jel ovo samo single player igra(questovi, i sl.) il se moze protiv drugih fightat? (vidio sam da se moze trgovat u outpostovima, al ne znam jel to jedino sto se s drugima moze raditi)z:hi:

GW ima najbolji PvP od svih MMOeva na trzistu, tj. Player vs Player. Kada udaris level 20, idi u Great Temple of Baltazar outpost (preko onog broda koji se pojavljuje kod glavnih gradova - u tvom slucaju kod Kamadana).

Back