Preacher fails PvP
Reakcija
0

Poruke na profilima Najnovije aktivnosti Poruke O članu Blog

 • Нисам сигуран да сам успео да ти пошаљем поруку преко Адрије...

  :klap::D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:klap:
  СРЕЋАН ТИ РОЂЕНДАН!
  :bye::D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:bye:
  ma proveravam ja postu redovno, nego mi ne stize obavestenje na mail ako mi ostavis ovde poruku kao "visitor message" a ne kao privatnu. ae sad cu da uskocim u igru da sredimo taj build.
  Брате, изгледа ретко завириш у пошту...:confused:Али, морам да ти се похвалим, собзиром на то да се јуче нисмо чули (и баш ми је било необично) - најзад сам, изгледа нашао билд који задовољава моје схватање рт- а.:) Нападачки је, а уколико је фрка - може да буде велика помоћ у лечењу..:) .:D Јој, када се само сетим:dash: да сам покушавао са истим скиловима којима сам подесио билд и да ми никако није падало на памет да спојим две ствари које просто вапе једна ѕа другом...:roll:
  Поздрављам те, бане :bye:
  Надам се да си добро и да је код тебе све у реду.
  Е, Иване, можеш ли да ми препоручиш неки некро - билд, ал да није заснован на спитфул спириту, за ову моју пајку што играм са њом? Поздрав, Бане :bye:
  Е, брате, тражио сам оно на Адрији. Сетио сам се у међувремену - било је на српском и ти си написао (због тога сам и прочитао, па ми није било тешко да се сетим). Ма, не могу да нађем. Не знам где сам на то налетео, а сад сам опет заборавио име задатка :sad2:. Ајд упути ме.
  Поздрав :bye:
  Е, само да ти се захвалим. Мало сам те давио и због тога што ми је пријало да санеким разговарам на српском у игри.
  Поздрављам те, Бане
  Поздрав, Иване. Неопходна ми јепомоћ неког веома искусног када је gw у питању.
  Треба ми хитно. Да не бих досађивао и сметао искуснијим играчима, основао сам гилду за почетнике којима је важно пре свега да имају друштво- титуле нам нису никакав приоритет.Све је било лепо, док се нису појавила 2 "играча",или колико их је већ (може бити и да је само 1)који су почели да нас слуђују. Превасходно мене.
  Човек глуми потпуног почетника и пита глупости које су чак и за мене - будалаштине.Чим је примљен у гилду, моли да примимо и његовог ортака.Урађено. Како гилда има само 2 правила (1 другарство, 2 - нема трговине међу члановима) свакоме од нових чланова поклонио бих неки артикал из каснијег дела игре и нудио помоћ коју могу да пружим ( а после 3 месеца стажа, испада да много могу да им помогнем). То је оно што ја нисам имао у гилди из које сам изашао.Покупили су поклоне и исто вече 1 напушта гилду. Ту почиње слуђивање. Онај што је напустио гилду хоће назад, а лаже чим зине, па га не пуштам. Онда се појављују у холу гилде као 2 лика. Први као левел 4, а други 10. Са десетком идемо у мисију, где пред полазак узима лик за који је очито да је покупио ваљда све титуле које постоје.Пази - он је осми у групи, која одједном добија деветог члана. У току мисије схватам да то није оно што сам ја већ одрадио, него нешто много теже и другачије. Помишљао сам на хард мод, али не знам како то изгледа. Али то је све бенигно, да те не замарам разним идиотлуцима,којима бих се смејао. Међутим, непосредно после тога, не могу да успоставим везу са саиграчем из групе.Гилд монитор ми показује да она (саиграч) више није онлајн, премда је ја видим. Потом ми се обраћа путем виспа, али ја и даље видим да није на жици. Ступио сам у везу са њом тек када сам је поново примио у групу (јер је претходно, као, напустила), Али и даље не могу са њом да разговарам виспом, него само када се обраћам тиму. А, иако је можда глупо, сумњам да је то она. Имаш ли ти неке представе о чему се ту ради? Шта ја да Радим? Поквариће све и пући ће гилда која је почала нешто да ми значи. Поздрав, Бане
 • Učitavanje...
 • Učitavanje...
 • Učitavanje...
 • Učitavanje...

Top
  Blokirali ste reklame
Dragi prijatelju, nemojte da blokirate reklame - isključite Ad Blocker na Forumu, jer će tako mesto vaših susreta na Krstarici ostati besplatno za korišćenje.