Guild Wars

• Začetnik teme Začetnik teme bufla
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
ako iko zna, da mi pomogne sa jednim questom--ono kad se spasavaju neki jeleniz:) i ja njih sve spasim i trebo bih se sastat s neki likom da mi da experience al u taj grad (mehtani keys cini mi se) ne mogu uc --- ako je iko ovo prelazi pls da mi pomognez:poz:

ako iko zna, da mi pomogne sa jednim questom--ono kad se spasavaju neki jeleniz:) i ja njih sve spasim i trebo bih se sastat s neki likom da mi da experience al u taj grad (mehtani keys cini mi se) ne mogu uc --- ako je iko ovo prelazi pls da mi pomognez:poz:

probaj da odradis sledeci primarni quest kako bi ti se otvorio ulaz u outpost (mislim da je to onaj gde ubijas grupe undeadova).

Poz,
Ivan

Ljudi i ja cu krenuti opet da picim GW...nego imam da pitam...ako ne igras GW nekih 8 meseci i nemas ni jednog chara na accu...da li ti onda iskljuce taj acc??? Ako iskljuce da li mozes nekako da ga ponovo aktiviras ili z:poz:

Ljudi i ja cu krenuti opet da picim GW...nego imam da pitam...ako ne igras GW nekih 8 meseci i nemas ni jednog chara na accu...da li ti onda iskljuce taj acc??? Ako iskljuce da li mozes nekako da ga ponovo aktiviras ili z:poz:

Provereno znam da ne iskljucuju acc posle duze neaktivnosti. Jedino ako bude zbog toga nemas nijednog lika na nalogu, al' opet mislim da to nema veze.

Poz,
Ivan

Kao što mi Preacher reče, uradih i onaj primary quest, i prođoh u outpost i do mehtani keys i završih quest, i taj Frost Maiden mi reče da idem do nekog lika u Kamadan po nagradu(5000 exp.), ali avaj!(lol omg-avajz:mrgreen:) tog lika nigdje nema-Da li ijedna od vaših tanahnih gamerskih duša može mojoj pomoći??z:mrgreen:z:mrgreen: Unaprijed hvala, vaš vijerni čitalac.....(ja posta za nobela za književnostz:mrgreen:)

Poslednja izmena:
Wintersday quest je u pitanju, a posto je wintersday zavrsen u ponedeljak u 8 (ili 9) uvece po nasem vremenu, zbog toga ne mozes da zavrsis quest. Mozda su i ti event npc-ovi sklonjeni u medjuvremenu.

Poz,
Ivan

Edit: Upravo sam proverio, sklonjeni su event NPC-ovi.

Poslednja izmena:
Heh,mozda i ja pocnem da igram GW jednog dana :D

To bi bilo exta.

I ja planiram da se vratim malo GW-u , nedostaje mi PvP , a pogotovu AB
mi nedostaje u pizdu materinu
. Kako bi ponovo hteo da udjem u HoH
i da napokon pobedim
.
Chak imam i neshto ectoa i shardova , znam dobar build za mog rangera pa da nafarmam je dan FoW armor da se kurchim.

Clanovi GW-Adria zajednice su odlucili da se bave "dobrotvornim" radom, u skladu s tim, okacicemo nase predloge za predvidjanja za tekuci mesec, kako bi pomogli svim igracima koji ne prate desavanja na PvP sceni. Ipak, 50-100k nije bas malo, bilo da pocinjete ili da vec igrate duze vreme. Anyway, brze je od bilo kog farma ;) .

Da ne stavljam link, znate gde mozete da nas nadjete.

Poz,
Ivan

Na wiki-ju pise da probija shadow form i mist form, sto znaci da se (verovatno) dmg od IW racuna prvi pa tek onda enchantment. Po nekoj mojoj logici bi trebalo da radi pun dmg na 55 hp-u, mada opet bi ti najbolje bilo da testiras to.

Poz,
Ivan

Mozel mala pomoc---dosao sam prvi put u kournu, i sad trebam spasiti kossa jer su ga navodno oteli---i pise mi da moram pricati sa nekim likom u kamadanu, i ima i ona zvjezdica na mapi, al kad dođem tamo, njega nema--zna li iko sta treba uraditi???z:poz:

ljudi potreban mi jedan savet

zeleo bi se bacim na igranje ove igre, ali stvarno ne znam koji deo (ako se tako moze nazvati "deo") igre da kupim
primetim da tu ima vise delova (guid wars factions, nightfall, eyeofthenorth) pa Vas moim da mi pomognete u odabiru i da mi preporucite neki od ovih.

Hvala unapred.

Hvala Electric eXecutor

kad kazes sve delove samo da pitam. nasao neki komplet (Guild Wars Complete Collection) po ceni od 3000 din.
Da li je to neka realna cena ili sam ja naleteo na neku skupu varijantu i da li je to neki komplet koji moze da pokrije sve do sada?

Back