Odavno nisam pichio GW , od zanje poruke na ovoj temi

PvP se deli na :
RA - Random Arena (nasumichno 4vs4)
TA - Team Arena (organizovani timovi 4vs4)
AB - Aliance Batles ( 12vs12 odnosno 3 nausmichno spojena tima od po 4 odabrana igracha)(Treba ti Factions)
CM - Comptetitive Missions ( 8vs8 nasumichno)(Factions)
HA - Heroes Ascent ( 8vs8)
GvG - gilda protiv gilde
HB - Hero Battles ( 1vs1 , odnosno 1 player sa 3 heroja protiv 1 sa 3 heroja ) (Nightfall)
Sve probaj , al prvo pichi RA da se uchish , da vidish stha ti lezhi i shta ti se svidja , probaj vishe klasa , bildove imas na mnogo sajtpva , a najpoznatiji je PvX wiki, tamo su najpopularniji bildovi , al slobodno eksperimentishi i smihsljaj svoje bildove ili menjaj stare.. Mislim da su ljudi pisali kako se otvaraju postepteno TA i HA , vazhno je da stalno igrash i da se pritom zabavljash i brzo cesh napredovati.
PvP je mnogo interesantan i zabavam , meni pogotovu AB i CM jer je vishe ljudi , al je HA i GVG vrh vrhova , igrao sam samo 2-3 mecha GvG i neshto vishe HA , i ako si dovoljno uporan da trpsih disrkiminaciju po ranku , i da nadjesh kontakte videcesh najbolje shta GW pruzha , osecaj kad stignmesh u Hall of Heroes , plus sam izgleda mape , sveukupno velichanstveno.
A meni je Ranger naj-naj klasa , main mi je i za PvE i za PvP , osecaj kad interruptujesh nekoga je extra , ali za to treba dosta srece ili dosta umeca , isto mez je zakon za PvP i svaki pravi organizovani tim koristi Mesmera , samo za njega bash treba umece.