Bulletdodger
Iskusan
- Poruka
- 6.831
Instalirao sam GW, samo da uradim image , pa od sutra pichim , jel neko probao ove zaishen misije , valjaju li neshta ?
Uzheleo sam se pvp-a , nema nishta kao GW
Uzheleo sam se pvp-a , nema nishta kao GW

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Ti zaishen questovi su nista drugo do nacin da nas nateraju da prelazimo sve opet... Zaishen coins ne mogu ni da se trejduju ni da se stave u storage. Uzmimo za primer onu najvecu torbu koja moze da se uzme samo za 15 zlatnih z coinsa, sto je 7500 copper z coinsa. Za to bi mi trebalo oko mesec dana da skupim ako radim sva tri questa svaki dan i uzmem max mogucu nagradu (sto je u proseku oko 70 copper z coinsa po questu).
, a uzo misiju za HA , sa bonusima 350 coppera i 9k balth , btw ima li neki build za rangera shto se sad fura u HA , imam samo 2-3 bilda za PvE shto sam skovao sam , a ne nemam pojma shta se cepa , pa makar pichio i randomway 

\o/ win
Upravo uvalio perfect req9 Fellblade za 40k , jel su me izmuzli ?
jedno.... od letos![]()
ma nista se ne menja u HA. I dalje je prisutna rank diskriminacija. I posle im cudno sto HA umire i sto ima sve manje i manje ljudi svakim danom tamo. Za unranked se najlakse nalazi pug ako igras iway, a zalosna je stvar sto pojedini ljudi i kad nabudze malo veci rank i dalje igraju iway.
A tek sto iway ubija mozdane celije... Nije neka nauka kad samo spamujes 3 skilla...
Fixed a bug that prevented players from placing Zaishen Coins in storage.

.