sinnke
Buduća legenda
- Poruka
- 34.455
Nije losa ideja

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
sinnke:Ne mislim sa svima samo nekima.
zelenooka:pa svi su se razbezali...
sinnke:Sta si opterecena s tim sto su se razbezali, nek idu sta cu im ja.
koji program koristis za skidanje muzike s neta?
 i posle toga sam odustala...
  i posle toga sam odustala...sinnke:Mogli bi mi s foruma napraviti grupnjak pa da vidimo ko je sta lagao o iskustvu. Naravno s kondomima i u tisini. Ionako ima puno zena koje kriziraju.
 :?
 :?zelenooka:Pa kako grupnjak da pravimo kada smo samo nas dvoje tu? ;-)
Ne skidam muziku, mnogo sporo ide, jednom mi se nesto sto traje 20 sec. skidalo pola satai posle toga sam odustala...
Samantha Jouns:Jao grupnjak je tako super.....ajde evo ja cu da se prijavim...Bas lepo sad cemo da se upoznamo i licno:?
sinnke:Ja sam mislio da napravimo uzivo. A zasto onda trazis da pisem ime pesme?
Ma, idemo mi kod Samante.sinnke:S cim ces doci u bg? jer imas auto?
 Nadjemo neki fini salas za vikend...
  Nadjemo neki fini salas za vikend...zelenooka:Ma, idemo mi kod Samante.Nadjemo neki fini salas za vikend...
zelenooka:Ma, idemo mi kod Samante.Nadjemo neki fini salas za vikend...

sinnke:Dobra ti je ideja. idemo ti i ja sitni demon i samanta pa se posle menjamo. mi cemo prvi poceti dok ne dodju ostali.
zelenooka:Evo, pocinjem da se pakujem, da vidimo, halteri, crni ili crveni, pitanje je sad? Ipak crveni, za pocetak, stikle obavezno...10 cm he, he :-D
Sta jos da spakujem? :-D
sinnke:Jel imas onaj kratki bic? Nisam mazohista ali ako imas lepu guzu volim malo bicem pljesnuti.
Inace vise volim crne haltere. Ustvari ponesi sve pa cemo tamo kombinirati.

PLESsitnihDEMONA:Sinnke,sta ja da ponesem?
zelenooka:Nemam bic, mozda ima Samanta. O, Samanta, gde si?

zelenooka:Nemam bic, mozda ima Samanta. O, Samanta, gde si?
Samantha Jouns:Imam bič,..moze ja obozavam kada me neko udara po guzi......i da me .ebe u guzu.....a sta vi volite...Ipak prvi treba da otrkijemo ko sta voli
Samantha Jouns:Imam bič,..moze ja obozavam kada me neko udara po guzi......i da me .ebe u guzu.....a sta vi volite...Ipak prvi treba da otrkijemo ko sta voli

SHOKOVI!!!
  SHOKOVI!!! Boli te uvo!
  Boli te uvo!   

Svi volimo razlicite stvari,..ali evo Zelenooka i ja imamo zajednicku = vodku
Svi volimo razlicite stvari,..ali evo Zelenooka i ja imamo zajednicku = vodku