Grupnjak

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Prilozi

• kiss.gif
    kiss.gif
    9,8 KB · Pregleda: 101
sinnke:
Sta si opterecena s tim sto su se razbezali, nek idu sta cu im ja.
koji program koristis za skidanje muzike s neta?

Pa kako grupnjak da pravimo kada smo samo nas dvoje tu? ;-)
Ne skidam muziku, mnogo sporo ide, jednom mi se nesto sto traje 20 sec. skidalo pola sata :roll: i posle toga sam odustala...

zelenooka:
Pa kako grupnjak da pravimo kada smo samo nas dvoje tu? ;-)
Ne skidam muziku, mnogo sporo ide, jednom mi se nesto sto traje 20 sec. skidalo pola sata :roll: i posle toga sam odustala...

Ja sam mislio da napravimo uzivo. A zasto onda trazis da pisem ime pesme?

sinnke:
Ja sam mislio da napravimo uzivo. A zasto onda trazis da pisem ime pesme?

Aaaa, uzivo... A ja mislila sad. Eto ga moj shtih. :-D
Sporo ovi dogovori idu onda, javite mi vreme i mesto...
Svidja mi se tvoj izbor pesama, neke nisam cula sto godina, a volim tu muziku, bas me lepo podsetis na neke dobre stvari...

sinnke:
Dobra ti je ideja. idemo ti i ja sitni demon i samanta pa se posle menjamo. mi cemo prvi poceti dok ne dodju ostali.

Evo, pocinjem da se pakujem, da vidimo, halteri, crni ili crveni, pitanje je sad? Ipak crveni, za pocetak, stikle obavezno...10 cm he, he :-D
Sta jos da spakujem? :-D

zelenooka:
Evo, pocinjem da se pakujem, da vidimo, halteri, crni ili crveni, pitanje je sad? Ipak crveni, za pocetak, stikle obavezno...10 cm he, he :-D
Sta jos da spakujem? :-D

Jel imas onaj kratki bic? Nisam mazohista ali ako imas lepu guzu volim malo bicem pljesnuti.
Inace vise volim crne haltere. Ustvari ponesi sve pa cemo tamo kombinirati.

Samantha Jouns:
Imam bič,..moze ja obozavam kada me neko udara po guzi......i da me .ebe u guzu.....a sta vi volite...Ipak prvi treba da otrkijemo ko sta voli :D

Ponesi, ponesi, obavezno, da prvo nas dve malo zagrejemo momke... :-D
Mislim, da gledaju i uzivaju. ;-)
I malo votke, molim, za mene... :-D

Samantha Jouns:
Imam bič,..moze ja obozavam kada me neko udara po guzi......i da me .ebe u guzu.....a sta vi volite...Ipak prvi treba da otrkijemo ko sta voli :D

Ja ne volim jebati u guzu tako da ce to demon obaviti. Ali cu te zato bicevati dok ne zapenis od svrsavanja.

:lol: :lol: :lol: SHOKOVI!!!
Sinnke,ti meni odmah uvali da zadovoljavam dame analom? :lol: Boli te uvo! :D
Ja necu nista od alkohola...ne pijem...vise. :D
A ni te biceve...nit volimd a me shibaju,niti volim da shibam. Moze sve to i rukama,hehehe!
Ja cu da ponesem lubrikante.:D

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back