sinnke
Buduća legenda
- Poruka
- 34.148
Mogli bi mi s foruma napraviti grupnjak pa da vidimo ko je sta lagao o iskustvu. Naravno s kondomima i u tisini. Ionako ima puno zena koje kriziraju.
sinnke:Mogli bi mi s foruma napraviti grupnjak pa da vidimo ko je sta lagao o iskustvu. Naravno s kondomima i u tisini. Ionako ima puno zena koje kriziraju.
sinnke:Ma samo raspali.
Bobbo,pobogu....pa glasas za to da li si za grupnjak sa ostalim clanovima foruma.Hehehehe!bobba:hehe pa za koga da glasamo pobogu
za koga bre
daj listu kandita bre
PLESsitnihDEMONA:Bobbo,pobogu....pa glasas za to da li si za grupnjak sa ostalim clanovima foruma.Hehehehe!
Heheheheheh! Naravno! Ali ja mislim da sinnketu to manje vise nije bitno.Hehehe!bobba:da razumela sam
ali bi radije da znam sa kime bi to radila nego na coravo
slazes li se
PLESsitnihDEMONA:Heheheheheh! Naravno! Ali ja mislim da sinnketu to manje vise nije bitno.Hehehe!
kučka:ju,ju,ju.... svasta cu jos da pomislim ... pu..pu.pu:wink:
PLESsitnihDEMONA:![]()
![]()
![]()
![]()
Sinnke ti volis da ti puse kao sto puse Taylor Rain ili Bella Dona? Trpaju u usta sve...ne pitaju koliko je!
Kapri?! A leni? Coko moko?!![]()
sinnke:kucko imala bi cast da ti potrgam mrezaste carape ali si previse na romantici. Iskuliraj taj podforum i bices zena koja tajnu zna.
kučka:Maco, ja kako vidim tvoje zrikave okice dobijem inspiraciju za romatiku :-D
sinnke:Mogli bi mi s foruma napraviti grupnjak pa da vidimo ko je sta lagao o iskustvu. Naravno s kondomima i u tisini. Ionako ima puno zena koje kriziraju.
sinnke:Greeneye jer ti se ne cini da prebrzo menjaju poze?
zelenooka:Pa moras tako ako mislis da stignes sa svim devojkama ovde, vidis koliko nas ima... :-D