Grupnjak

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Pera_Zdera:
Ma ne lik koji moze da ti sredi da postanes fotomodel u Italiji. :lol: Da ti da putovnicu za Milano. :lol:
Ja jesam fotomodel.A koliko placa? Pitaj koliko dobijam za seriju fotografija u garderobi i do kupaceg.I koliki procenat uzima,na koliko potpisujem ugovor,mogu li da povedem telohranitelja koga ja hocu? Imam pasos,odnosno ti kazes putovnicu.Mada iskreno,po tome kako pricas "da mi sredis da postanem fotomodel u Milanu" rekla bih da ne znas nista o fotomodelima,samo me palis.Mislim PALIS.Zapalila sam se,gorim po celom telu :-D Mislim, sta da ti kazem.

sinnke:
Ma samo navali ako ti ne radi culo mirisa. Jer va se pere svaki treci dan.

pricali sinke i aleksej :

aleksij : jeli,brate,sinke...jel volis ti da lizes oprane ******?

sinke : a brate...pa sta tu onda ima da se lize??? (onaj smajli sto okrece oci...kao sinke je u znaku pitanja)

luckastalutkica:
Ja jesam fotomodel.A koliko placa? Pitaj koliko dobijam za seriju fotografija u garderobi i do kupaceg.I koliki procenat uzima,na koliko potpisujem ugovor,mogu li da povedem telohranitelja koga ja hocu? Imam pasos,odnosno ti kazes putovnicu.Mada iskreno,po tome kako pricas "da mi sredis da postanem fotomodel u Milanu" rekla bih da ne znas nista o fotomodelima,samo me palis.Mislim PALIS.Zapalila sam se,gorim po celom telu :-D Mislim, sta da ti kazem.

Ali moras prvo prikazat' da si spremna sve radit' i pusenje i sex.

A kad potpises ugovor onda ce ti decidirano pisat' sta tiribas radit'

Ako je bez sexa onda 3 tisuce a ako sa sexom onda 6 tisuca...

Vragolasta Amfibija:
pricali sinke i aleksej :

aleksij : jeli,brate,sinke...jel volis ti da lizes oprane ******?

sinke : a brate...pa sta tu onda ima da se lize??? (onaj smajli sto okrece oci...kao sinke je u znaku pitanja)

Eto vam primer lude babe koja ne upraznjava redovito seks.

luckastalutkica:
Pazi ako to jesi ti na ovoj slici onda cu ti samo reci....super si.... :lol:
Daleko si ti da dobijes neke pare, nego prvo moramo da posaljemo neki video zapis...da te ti ljudi vide, procene, ocene pa tek onda da vidimo da li ce biti raspolozeni da te prime u svoju radnu grupu...
Naravno da bi tamo imala kastinge, fotosesone i ostalo skoro svaki dan...sad da li u bikiniju, modnim kreacijama ili u necem trecem to bi ti vec videla... mozda bi ti ponekad bilo i previse posla... mozda bi malo morala i da putujes....Tamo je sve lepo...i cisto... :lol:
Ali prvo mi da snimimo neki demo snimak...nesto provokativno i znas moras biti prilicno eroticna...
A da te pitam...Kakva si u...hodanju? :lol:
Pa ako si zainteresovana javi... da odemo na jednu probu :roll: :lol:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back