drlazic
Aktivan član
- Poruka
- 1.855
A da odmorite uz malo sudzuka????
:
Kako dragi moj prijatelju.... Niko ni trepnuo nije na tuyhnu vest o rushenju Srarog Mosta, oaze mudrosti i hrama uzhivanja... Piteljke sam nashao... ali suxhuk...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A da odmorite uz malo sudzuka????
:
Kako dragi moj prijatelju.... Niko ni trepnuo nije na tuyhnu vest o rushenju Srarog Mosta, oaze mudrosti i hrama uzhivanja... Piteljke sam nashao... ali suxhuk...
O DrLazice, tybe ne mogu ds se setim Starog Mosta, oaze mudrosti i hrama (nepchanog) uzhivanja. Vidim dusha ti tuguje za istim.
Dragi brate... Stari Most je bio restoran u Beogradu u ul 29. Novembra kod Panchevachkog mosta... Srusen je nerazumnom odlukom, i ostavio pustosh u dushama nashim...

Dobro bre ljudi, jel' zavrsiste o sudzuku, treca strana vec?
Dobro bre ljudi, jel' zavrsiste o sudzuku, treca strana vec?
Kad je Haki pustio kosu?
Ziggy Stardust Overcame Huckey Kosovah, dobar naslov za naucnofantasticnu pricu.
Zavrsismo ?! To je kao da me pitas da li mi je zavrsila s radom leva prijetklijetka srcanoga misica a ostali deo srca nastavlja da radi . Nikada, nikada necemo reci zbogom voljenom Suxhuku. Suxhuce, oprosti !
Dragi ACCORDO mnoga dela svjetske umjetnichke bashtine opisuju Tu tvar, named Suxhuk, ali ako to Vama smeta povuchi cu se u meditacioni period... Mada su nashi zhivoti isprepleteni sa krivinom ranije opisanog proizvoda nekog uma vaseljenskog...
In the beginning:
and other appetizer stuff they couldn't pronounce.
.
I admit you have some talent. Part-time SF novels writer and famous suxhuk - baker.
I would just say:
Et auris suxhukus acris dentis habet. Ad quftam auxillium imploramus.
In the beginning ...
Even Spiders form Mars had to eat sometimes.
Izuzetno nadahnuta umetnicka tvorevina ...