A da odmorite uz malo sudzuka????
ZIG i Accordo se verovatno nece ljutiti da chapite malo sa njihove skare

Evo me nazad poshtovana gospodo PRDJANI.
Posle jucherashnjeg zhdranja i lokanja padoh u nesvest i evo me 16 sati kasnije lechim pogani mamurluk i muchninu.
Suxhuk beshe dobar.
Bosanksi:
U principu OK ama nepca mi ostadoshe neshto nestimulisana.
2 poena
Kosovski:
Ukus dobar, kvalitetna tucana paprika se oseqala, textura u glavnom solidna, ali zhonge koje ni pseto ne bi moglo da izgrize mi pokvarishe gusht.
Shteta 
 4
4 poena
Turski:
Aferim, kvalitet ljut. Ukus se oseqao u ustima dugo posle sruchivanja istog u zheludac. Mozhda je mogao biti malo manje mastan.
6 poena
(objashnjenje: Bodovi se rachunaju po standardu koje je Hakija utemeljio pre stanovitog broja godina. Njegov se suxhuk, naravno, rachuna 
10 bodova)
Raport bih podrobnije uradio ali u tome me sprechava glavobolja koja mi nazhalost vrishti kao protiavionska sirena. Obeqavam sebi (po 365ti put) da nikada vishe nequ da pijem.
Accordo , tvoja fotomontazha je veoma impresivna. Poshtovanje majstore, vidim Photoshop ti jako dobro ide od ruke. Da je da se nekom prilikom svi okupimo pa da radimo skaru izistinski.
PDM, razbio sam se od smeha kad sam prochitao tvoj komentar o Skar Fejsu. Snimanje albuma? Ne znam bash, mozhda treba takve projekte da ostavimo nashim klincima. Ostarilo se za takve stvari 

Uglavnom slike qe biti prosledjene.
P.S. Moraqu da razocharam drushtvo u vezi kajmaka. Nazhalost isti ne mogah da nadjem za jucherashnji roshtil 

Ali dobre vest su da mi je Pakistanac obeqao da qe da nadje od nekih Turaka za sledeqi vikend.
Pitaljke kao kod nas ovde nema.
I nema shanse da se nadju.
Ali kao najblizha, chak i veoma respektabilna zamena, uzeh Italijansku Ciabatu - ukus i tekstura skoro isti - ali oblik je chetvrtast, shto naravno nije dobro, detalj koji mi je malo pokvario qef