GRUPA "PASCHAD" iz PRistine

Zig, povodom tvoga literata ... Jedan je Mus!

DBF, Ili me ubijash od zajebancije ili mislish izistinski.
Ako je ovo druho onda ti iskreno hvala na njezhnom hvalospjevu.

Moram dodati da DrKatilj snosi deo odgovornosti.
Eto chitam sinoq njegov izazov u vezi sci fi priche te pomislih .. Hm?

Najtezi deo je razraditi likove kao i opis sukoba dobra i zla.
Imash neku ideju? Tim Spidersa from Mars? ..

Najtezi deo je razraditi likove kao i opis sukoba dobra i zla.
Imash neku ideju? Tim Spidersa from Mars? ..

You might find, that the Huckey, however discrete he seemed, have put some (un)identified material that caused transformation of the Spiders from Mars into the real spiders intending to invade and overflow the Earth. Ziggy, of course remained good guy, fighting the spiders and the Mastermind, Huckey.

Malo stupidno, ali citao sam i gore scenarije.

Poslednja izmena:
Ostaje nejasno kojoj strani pripada dr Lazar. Da li ga je Haki (nevinoga) iskoristio za svoje ciljeve, ili je upravo on taj koji sprovodi plan u delu u toku inzistiranja na obredu jedenja sudzuka. Predlazem da se njegova uloga ne obelodani do samog (srecnog) kraja, kada se otkriva da je on dvostruki agent.

Mogao bi se zvati Haki-Neutro!

Ostaje nejasno kojoj strani pripada dr Lazar. Da li ga je Haki (nevinoga) iskoristio za svoje ciljeve, ili je upravo on taj koji sprovodi plan u delu u toku inzistiranja na obredu jedenja sudzuka. Predlazem da se njegova uloga ne obelodani do samog (srecnog) kraja, kada se otkriva da je on dvostruki agent.

...Drhtite jednom... Rekao je Shaip, Siqanov brat, iz Goleshke, kada je u LJozhu sa Neshom Qorom dobio tri zholja... Nesha Qor brzo odgovara... Pokazan Zholj jede g****...

Prilozi

• Poslastichara.jpg
    Poslastichara.jpg
    76,1 KB · Pregleda: 20
Di si Prdim? Sljakas, sljakas? Secas se da se u ranim americkim filmovima iako su crnci "kao" dobili ista prava kao i belci jos nisu smeli da snimaju filmovi o njihovim patnjama ( kakva konstrukcija, jos spavam , ali ne da mi se da ispravljam). Pa onda pocinje film o nekim plantazerima i njihovim zivotnim sagama i "mukama" a kadrovi gde se vide crnci su uglavnom ovakvi: svi obuceni u belo i cisto , beru pamuk i pevaju gospel sa osmehom na licu.

Nadam se da ti posao pricinjava zadovoljstvo i da te ne tretiraju kao roblje. Mislim, radis celu noc. Ti bre k'o pekar.

iako su crnci "kao" dobili ista prava kao i belci

Upozoravam vas da zloupotrebljavate izraz crnci. Umesto toga, bolje je koristiti obojeni, Afroamerikanci, tamnoputi i jos desetine eufemizama. Ne svidja mi se ni izraz belci, potseca na konje. Mozemo koristiti Amerikanci evropskog ili indoevropsog podrijetla, osobe svetlije puti, neznatno obojeni, umerenoklimatske osuncanosti i sl.....

A tek kad se uda, bolje da skocis sa Brankovog mosta, nego to da vidis....Sapatnice i prijatelju moj, kako s kim porazgovaras, samo ti prete....Ne brini, posle prve godine je vec lakse.

Zabrljivko ne slusaj Katunarcinu, Prdim i ja ti upravo govorimo da sada uzivas jer kol'ko god ti izgledalo tesko, jos malo i ulazis u najlepsi period. Do skole! A onda, he, he, he :twisted:

Back