GRUPA "PASCHAD" iz PRistine

Kako dragi moj prijatelju.... Niko ni trepnuo nije na tuyhnu vest o rushenju Srarog Mosta, oaze mudrosti i hrama uzhivanja... Piteljke sam nashao... ali suxhuk...

O DrLazice, tybe ne mogu ds se setim Starog Mosta, oaze mudrosti i hrama (nepchanog) uzhivanja. Vidim dusha ti tuguje za istim. Nazhalost, izgleda da mi je protok godina izbrisao tu fajlu. Daj malo 'lost-file-recovery' se dzaba, ne mogu nikako da predochim niti establishment niti lokaciju.

PG, hvala na tipu za Turski kaymak i shto sprechi teshko razocharenje i gubljenje obraza pred gostima sledeqeg vikenda.
Pakistanca sam odmah zvao i ponishtio narudzbu.
Plan B - zvao sam moga druga Seju sarajliju koji zhivi nedaleko od mene i objasnio mu moju muku oko nalazhenja pristojnog kajmaka.
Njegova reakcija: 'Bolan Zigudine, *ebo sliku svoju izlizanu, a shto bolan ne reche ranije? ...' Uglavnom, reche da ima dobar kontakt.
Uz malo sreqe 1Kg kajmaka qe mi biti u frizhideru sredinom sledeqe nedelje.
Zhali bozhe muke pechalbarske.

Posebnu pazhnju obratiti na temperaturu istog, mislim kajmaka, da se ne istopi previshe ni premalo... Tu dolazi do izrazhaja senzibilitetizuartshmeve...
Da bi se Suxhuk i kajmak spojili u harmoniji, potrebno je verovati i svim bichem se prepustiti obredu, duhovno prochishchen...

Haki Kosova je imao brata od strica Ekrema Kosovu koji je njemu bio konkurencija i nalazio se na mestu koje sam opisao potonje... dijagonalno od Djanija... Sticajem okolnosti bio sam upuchen u sve tajne tananih odnosa medju brachom po Suxhuku...
Elem, ubih se preturajuchi po kuchi i trazhechi etiketu od pakovanja Suxhuka... Mishtore te Suljes, iza pozorishta u rruga Vellusha e njalte, (???????) na kojoj je pored detaljno opisanog sastava i detaljno uputstvo za rukovanje istim, tj pripremanje i jedenje... Nash prijatelj Blagota, named Toq, se zagrcnuo kada sam mu pokazao etiketu...

Dragi brate... Stari Most je bio restoran u Beogradu u ul 29. Novembra kod Panchevachkog mosta... Srusen je nerazumnom odlukom, i ostavio pustosh u dushama nashim...

Gde su se jedino u gradu pravili cevapi koji su delimicno podsecali na ONE. U ostalim delovima grada mozes naci mlevenu hrskavicu sa dosta masti i sode.

Jednim delom mi je zao zbog toga, a drugim pak i ne, jer rastu mogucnosti za izvoz iz K.M. Ako me ne preteknu Pazarci.

Ziggy Stardust Overcame Huckey Kosovah, dobar naslov za naucnofantasticnu pricu.

In the beginning ...

Even Spiders form Mars had to eat sometimes.
Having travelled the deep space for so long, Huckey's Place, somewhere in the constellation of Lyra,
felt to them like a natural spot to rest and satisfy the deep hunger.

How strange, they thought. The menu consisted of one main item only:
Sux-Huck, followed by Kay-Mack and other appetizer stuff they just couldn't pronounce.
Weird, but it looked good. It begged further exploration.

The Spiders laid their space guitars to rest for a moment and nodded approvingly without a word to the gentle Huckey
who set out to bring the food to the table.
They impatiently went to dig into the sizzling Sux-Huck, but gentle Huckey gave them the sign that meant:
Wait!

Wait? Why?
The answer came quickly.
His Holiness the Sux-Huck High-Priest-DrLAZAR-the-Wise theatrically entered the room.

Behold you fallible mortals! he roared.
Show respect for what you are about to devour - or burn in depths of Hell!
Eat, but not before you observe the ancient ways - the Sux-Huck must be BLESSED before you begin.

FEEL BEFORE YOU SET OUT TO EAT, he continued
Experience the state of spiritual peace before you refuel the vessels of your sinful souls.
And once you are done, return to your mission!
Spread the ROCK'N'ROLL to the galaxy - and remeber the Sux-Huck and what it has done for you!

to be continued ...
da se bega na spavanje, se ustajanje na posao rano na sabajle.

Poslednja izmena:
Zavrsismo ?! To je kao da me pitas da li mi je zavrsila s radom leva prijetklijetka srcanoga misica a ostali deo srca nastavlja da radi . Nikada, nikada necemo reci zbogom voljenom Suxhuku. Suxhuce, oprosti !

Dragi ACCORDO mnoga dela svjetske umjetnichke bashtine opisuju Tu tvar, named Suxhuk, ali ako to Vama smeta povuchi cu se u meditacioni period... Mada su nashi zhivoti isprepleteni sa krivinom ranije opisanog proizvoda nekog uma vaseljenskog...

Cufte su svetinja i nikad, ali nikad, suxhuk ih nece nadmasiti. Stoga mislim da gresite. Ali sto rece sveti Jeronim Errare humanum est.
No, nema razloga da se srdite niti povlacite u meditaciju.:grin:

Poslednja izmena:
U pravu si ACCORDO...
Kome se carstvu privoleti...
Sedenje na dve stolice...Izum Srpske Sub scene...
To je reshenje... 10/celu + 2/pola... Thats is solution... other are polution...

Deka se izvinuvam... malku sme indisponirani site vo kuqa...
Nemame si vrska, momentalno, da nabavime su&qu pa se tepame i karame... site...
Site dvajcata na kyqa jademe djemot, kako abdali, i razbirame kaka nee mozhne da si pribavime nekiot materii za napravba na istot...
Idem da mislam, ama ne se misla sa prazni stomaci, mislam ama plitko...

Poslednja izmena:
In the beginning:
and other appetizer stuff they couldn't pronounce.
.

Couldn't pronounce ? There was hot pepper, of course, and ROASTED HOT PAPRIKA, and also there were ball-shaped things (this one was really hard) - TSCHOUFFTE ! Nobody dared to taste these ones.

I admit you have some talent. Part-time SF novels writer and famous suxhuk - baker.

Poslednja izmena:
Nashao sam poslasticharu....Pravu....
Sada skidam sliku sa satelita... Pochetak Makedonske....
Ljudi... prava... Pravi Goranac iz Restelica... Kompletna ikonografija...
Samo nashi kolachi Ala Turka... Tes Peslije, Indijanke...Boza rezni, seche...
Pod linoleum, stolovi imitacija mermera... tanjiri plastichni, viljushke plehane...
Slika sledi...
Ne znam kako da bacim sliku na forum...
Mnogo sam glup...
Chim se slabo hranim, male sive gecrht, masovno...

Poslednja izmena:
Zig, povodom tvoga literata...It can't be better! Arthur Clark R.I.P. this is your successor.
Izvinjavam se zbog mog engleskog koji je stasao uz ribe na moru i pored Mus-a koji je u to vrijeme svaku rečenicu započinjao sa :" When I Was Young...", što je neodoljivo podsjećalo na stanovite rock skladbe.Tako sam i ja pokušavao da ga par puta u akutnim situacijama imitiram ali avaj.Jedan je Mus!

Back