drlazic
Aktivan član
- Poruka
- 1.855
A da odmorite uz malo sudzuka????
:
Kako dragi moj prijatelju.... Niko ni trepnuo nije na tuyhnu vest o rushenju Srarog Mosta, oaze mudrosti i hrama uzhivanja... Piteljke sam nashao... ali suxhuk...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A da odmorite uz malo sudzuka????
:
Kako dragi moj prijatelju.... Niko ni trepnuo nije na tuyhnu vest o rushenju Srarog Mosta, oaze mudrosti i hrama uzhivanja... Piteljke sam nashao... ali suxhuk...
O DrLazice, tybe ne mogu ds se setim Starog Mosta, oaze mudrosti i hrama (nepchanog) uzhivanja. Vidim dusha ti tuguje za istim.
Dragi brate... Stari Most je bio restoran u Beogradu u ul 29. Novembra kod Panchevachkog mosta... Srusen je nerazumnom odlukom, i ostavio pustosh u dushama nashim...
Dobro bre ljudi, jel' zavrsiste o sudzuku, treca strana vec?![]()
Dobro bre ljudi, jel' zavrsiste o sudzuku, treca strana vec?![]()
Kad je Haki pustio kosu?
Ziggy Stardust Overcame Huckey Kosovah, dobar naslov za naucnofantasticnu pricu.
Zavrsismo ?! To je kao da me pitas da li mi je zavrsila s radom leva prijetklijetka srcanoga misica a ostali deo srca nastavlja da radi . Nikada, nikada necemo reci zbogom voljenom Suxhuku. Suxhuce, oprosti !
Dragi ACCORDO mnoga dela svjetske umjetnichke bashtine opisuju Tu tvar, named Suxhuk, ali ako to Vama smeta povuchi cu se u meditacioni period... Mada su nashi zhivoti isprepleteni sa krivinom ranije opisanog proizvoda nekog uma vaseljenskog...
In the beginning:
and other appetizer stuff they couldn't pronounce.
.
I admit you have some talent. Part-time SF novels writer and famous suxhuk - baker.
I would just say:
Et auris suxhukus acris dentis habet. Ad quftam auxillium imploramus.
In the beginning ...
Even Spiders form Mars had to eat sometimes.
Izuzetno nadahnuta umetnicka tvorevina ...