ZigZag
Primećen član
- Poruka
- 660
Zig, secham se jednog bizarnog momenta (valjda posle ispijanja korpe od Snezane)
"Prdim, Sta bi ti uradio da te devojka ostavi, a ti onda odes u beli svet i proslavish se kao gitarista, pa se onda vratish a ona gori od zhelje da ponovo profurate? Da li bi joj oprostio, sada kad si slavan?" .. pokusavao sam da se ne nasmejem......
Aaaah hahahahaha
.. eto zbog ovih bisera volim ovaj forum.Prdim Slasno, dok ga ti ne pomenu, ovaj detalj je chuchao u mom mozgu sve ove godine kao neka stara fajla u pauchini, po meni odavno izbrisana.
Gde ti pade napamet aman?
Amer mi je tada bio preneo kako je Snezhana bila izjavila posle svog odseljenja u BG:
PACERA POPUT ZIGIJA PUN BEOGRAD
To me je bilo dokrajchilo.
Dodushe, nije Snezhana Medenica (iliti Snow White Honey ako bismo preveli na Engleski) dugo cepala moje srce.
Nedugo posle nje udje mi u dushu Mira Nikoliq i razvrnu mi prokletnica zhivot naopachke.
Kazhesh da ne chapkamo po starim ljubavnim ranama.
Ali zar nas nisu te nashe stare ljubavne havarije uchinile onima koji jesmo danas?
Poslednja izmena:

ljutom bendu. Nego zamisli da je karijera Paschadi slucajno krenula nekim drugi tokom. Zamisli da se ostvarila vizija Institucije da Paschad svira istovremeno u tri grada. Tada smo se sprdali da bi mogli da napravimo tri postave i da isto vece tacno u 20 h pocne svirka u Beogradu, Zagrebu i Sarajevu. A ako bi "posao krenuo" da bi mogli da oformimo jos Paschadi i turneju zavrsimo samo za dva tri dana.