drina bez filtera
Zainteresovan član
- Poruka
- 115
A gde je Zhule on je bio najveci umetnik medju clanovima?
Žare je bio najveći umetnik u PASHAD-ima, 1.92 cm.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A gde je Zhule on je bio najveci umetnik medju clanovima?
Evo ja sam . Crkoh od sujete i zavisti.
Evo, bas cu sad da se bacim u brainstorming kako da uveseljavam rodjene depresivce.
P.S.
Aki Rahimovski je poznat po tome da je bio pevač sa najviše govornih mana u SFRJ.
Bogami, ovo ti nije trebalo. Onaj potres u Kini je malo dete u poredjenju sa erupcijom koju ce ovo izazvati. Al' ako! Kazu da nema umetnosti bez sujete. A kad se samo setim medjusobnih muzicarskih pljuvacina po Pristini.... Sledi basna Luj XIV i mali Bucko razmislja.
Kako je zivot pun cudesa, nanese mladjanog Akija Rahimovskog put iz obliznje Makedonije u nas grad. Prijavi se on na audiciju za pevaca cuvene pristinske grupe Smisao maste. Naravno, propadne na istoj ko 99% njujorskih kelnerica na kastingu. Bubnjar mu rece da veze nema s pevanjem. Valjda to bubnjari najbolje znaju da procene. Uvide Aki da je u Pristini vrag odneo salu, spakova kofer i ode put Zagreba gde postade i malo slavan u okviru Parnog valjka. Pjeva, valjda, i sad. Kada je postao popularan u Zagrebu podsetise ostali clanovi mladjanog Bucka (koji razmislja) na njegovu procenu u vezi sa Akijevim pevanjem. Reakcija je bila sledeca: Ko bre zna da peva? Koja je, bre, on zvezda? Ja sam za njega zvezda. Ma kakva, bre, zvezda. Ja sam za njega sunce!
Mozhda, ali dobar pevach.
Imashe jedan dobar hit 70ih koji me se bio dojmio:
'Da sam parni valjak, da li bi se zakopchala u me?..' ili tako neshto ...
Na vasu dilemu ko moze biti 'neutro ' ,ja kazem da je 'neutro'jedna sarmantna,lepa i visprena nasa skolska drugarica.Bilo bi mi jako drago da mi necim ukaze na gresku ili ili na ispravnost mojih razmisljanja.Posle chu da glasam za naj pesmu Paschadi
Na vasu dilemu ko moze biti 'neutro ' ,ja kazem da je 'neutro'jedna sarmantna,lepa i visprena nasa skolska drugarica.Bilo bi mi jako drago da mi necim ukaze na gresku ili ili na ispravnost mojih razmisljanja.Posle chu da glasam za naj pesmu Paschadi
Kalispera Ahileas, moram da te razocaram. Ali, slazem se da sam sarmantan, lep i vispren.
Ahileas, tvoja teorija je interesantna, ali nazhalost netachna.
Neotro jedan od nashih starih drugara koji je imao kuqu na vrh brega.
Kalispera Ahileas, moram da te razocaram. Ali, slazem se da sam sarmantan, lep i vispren.
Mislim da je Ahileas u pravu po pitanju tvog identiteta.
Trudish se svojski da zvuchish kao jedan od momaka, shto ti donekle i uspeva.
Ali sve neka sentimentalnost navire (i ne mislim na tvoj glupi avatar),
shto me nagoni na razmishljanje da se mozhda radi o osobi osetljivijeg spola.
Ma jok, bre, nego sam tako .... nekako zenskast. Volim cvece, a vi staviste sve neke umetnicke slike za svoje avatare, pa rekoh ajd malo mlakunjave sentimentalnosti, al ako bode oci - odmah cu ga skinuti.
Valjda je osetljiviji ovaj nas muski spol. Zene su tu samo da nas razbucavaju. I ponekad - da nas posvadjaju. Ne dajmo se, kuke stare.
Ti lepo da promenish NEUTRO na NEUTRONKA
a avatar zadrzhi, lepo ti stoji.
... Prihvaticu ovo kao nesposobnost da me stvarno provalite.
Vidimo se uskoro.

Da sam parni valjak, da li bi se zakopchala u me?..' ili tako neshto ...
DBF, ako glasas za Rock Wagram sa prilozenog linka, to je zbog toga sto je najcistije remixovan i premontiran. Glasaj srcem, ne ushima.
Izvinjavam se, ali "Rock Wagram" i "Zasto te nema" nikad nisam previse voleo(shtavishe smatram ih glupim pesmama), a "Sedim ja" ne smatram za pemu Paschadi.
Pesmama dajte poene od 1-15 (15 je za prvu pesmu) i saberite.
Ispricah se malopre sa mojim dobrim drugom ziggy-jem.Izmedju ostalog setismo se i dana i mesta naseg poznanstva.Leto '78.Posao sam na more u Becice sa Fatkom(mladjim),Musovim komsijom.U ulici Djure Jaksica me presete momak poduze kose i pocepanih pantalona.Rece mi :imas vrecu za spavanje.Na more ides?Stopom?Jok,rekoh mu Autobusom.Ugledah razocaranje u oku.I rodi se prijateljstvo.Ali to nije sve .Tog istog dana u autobusu Ulcinj-prevoza upoznadoh i Saletakoji je posao kod Tanje M. ili ti sa Paschadima koji su te godine letovali u Prznom kraj Kamenova.Imao je i svoju dvanesticu sa sobom.Sukobe Paschadi sa specijalnim jedinicama CG Mup-a ce neko drugi ko je bolje upucen.Opet te iste godine ,u isto vreme,je i Mus bio u Becicima.Patris i Raka,mislim,i jedna lepa Musova skolska drugarica.Olja ili tako nekako.Ono sto je te godine mene povelo na pravi put razmisljanja i dozivljavanja zena je Musov opis Oljinih grudi na mesecini.Prelazio je recima preko svake pore tih grudi,peo se uz bradavice i saplitao preko peska zalepljenog na oznojene grudi Oljine.Od tada pa do sada mozete me videti na plazama,duboko zagledanog u tamu...Sta serem i ja bre?Hoce li neko da me prekine?![]()
To pishe Niche (kokaindzija, padavichar i zagorelac) kojiNice je rekao:
"samo je nitkov skroman".
To pishe Niche (kokaindzija, padavichar i zagorelac) koji
se naduva pa ga izdrka, a onda uzvrlja tekst koji kasnije ljudi
citaju kao filozofiju.
No, u pravu je.
Moja "skromnost" nije skromnost, to je samo bijes zbog
uzasnih tekstova. Uvek bi pocinjali dobro, a onda bi uletela
jedna toliko banalna rechenica (koju ne bih mogao da permutiram)
da je to tako ulazilo u tekst i uvek mi izazivalo talas mozhdanog srama.
(npr.Ti zelis klasicnu shemu,kojom lizhu ti chanak)
ili (Cetvrtkom , u zlatnom kavezu su snovi).
Pih.