Gde su ti stihovi trajali leba ti, sem u mikrokosmosu Paschadi. Ko je uopste cuo za njih pre ovog bloga?
Treba ti neko za uzajamno šamaranje?

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Gde su ti stihovi trajali leba ti, sem u mikrokosmosu Paschadi. Ko je uopste cuo za njih pre ovog bloga?

Pozdravi Snezu Medenicu kad stignesh
Polly kalispera!Ahileas nikada ne gresi osim onomad ispod Troje kad nije obuo chizme nego sandale.
Ahileas, nisam bash struchnjak po homerovskim pitanjima, ali sluchaj koji pominjesh nije bio rezultat Ahilovog propusta.
Tu je uchino iz chiste arogancije, iliti azganluka (kako se to kod nas govorilo) -
kao kada je Marijan Benesh ishao otvornim gardom na kubanca Johnsona,
koji ga je za uzvrat trajno penzionisao od borilachkih sportova.
Seqa li se iko te legendarne tuche?

To je moj kosmos, a tvoj mikrokosmos. I sta me briga koliko je ljudi culo za njih. No da se ne prepucavamo ovdje, zakopajmo nakratko izvadjenu ratnu sekiru i zapalimo po jednu drinu bez filtera. Alo, Subotica, jel' ima il' nema nekog steka?
Drina bez filtera bi bila dobra zamena za lulu mira,
mada ja eto smotah jednu 'specijalku'.
Da smo skupa pa da je prosledimo u krug, izgleda da bi Prdimu dobro doshlo.
Ne brini, Prdim ce nochas "specijalizuje". Ovde bar toga ne fali.
Slazhem se. Da oladimo malo uz kratak video sa davnog letovanja na Malti ... Na slici se uglavnom vide Slavica, Ana, Mus i Dejan.
ACCORDO, posto si ti snimao, gotovo da te i nema u kadrovima.
) ..Dobar film, nisi Accorda trebao toliko da izrezhesh) ..
riba sa kovrdzavom kosom mnogo lichi na moju zhenu.
Conte..... imaju jednu zajednichku crtu. VOLE DA SE KRIJU.
Ahileas, zamolio bih te da mi pozdraviš mog kuma Žuleta, ako ga sretneš negde oko Partenona.Tog istog dana u autobusu Ulcinj-prevoza upoznadoh i Saletakoji je posao kod Tanje M. ili ti sa Paschadima koji su te godine letovali u Prznom kraj Kamenova.Imao je i svoju dvanesticu sa sobom.Sukobe Paschadi sa specijalnim jedinicama CG Mup-a ce neko drugi ko je bolje upucen.Opet te iste godine ,u isto vreme,je i Mus bio u Becicima.Patris i Raka,mislim,i jedna lepa Musova skolska drugarica.Olja ili tako nekako.Ono sto je te godine mene povelo na pravi put razmisljanja i dozivljavanja zena je Musov opis Oljinih grudi na mesecini.Prelazio je recima preko svake pore tih grudi,peo se uz bradavice i saplitao preko peska zalepljenog na oznojene grudi Oljine.Od tada pa do sada mozete me videti na plazama,duboko zagledanog u tamu...Sta serem i ja bre?Hoce li neko da me prekine?![]()

...Žuća nam je kasnije vraćen u jednom komadu što je bio izraz krajnje korektnog odnosa prema nama. IN SUP VERITAS! ostalo je zabeleženo u našem sećanju.
Hajde hajde Prdim Glasno, razvedri se druzhe.
Ja nisam bio prisutan dogadjajima ali sam siguran da nije bio sluchaj izdaje nasheg prijatelja.
Daj malo da razduvamo crne oblake humorom.
Shto reche Drinash: All you need is LAF (iliti 'LOUGH').
U pravu je - kad sve ostalo zamre, humor je taj koji nas ozari kao sunce posle teshke kishe.
Michael Strazinsky jednom reche:
Better one illusion that exalts us than a thousand truths that pull us down.
DBF, daj prevedi ovo aman. Kako chujem tvoj engleski je nepromochiv.
Grupa Paschad nije imala najbolje muzičare, nije imala najbolje pesme, nije izdala nijedan album, ali je imala ono čemu svaki umetnik teži, svoj karakter, svoj identitet.I još ga ima...
Vratimo se onim 5 naj pjesama, ko nije glasao nek pristupi.
Na osnovu žalbe korisnika administraciji izbrisano 14 poruka. Opominje se korisnik Conte da je provociranje zabranjeno. Istom zabranjujem dalje učešće na ovoj temi.
Nesho
Neznam koliko bi totalna dezinfekcija ovog foruma bila dobra. Malo dzapanja nije na odmet, koliko da razduva pauchinu.
ZZ