Garwor
Poznat
- Poruka
- 7.170
Ne znam za Miami, ali u californiji je uvek lepo vreme, a plaze su prepune zgodnih devojaka
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
gery:Pozdrav!
Mene interesuje kako ide ta "selekcija" na Green Card Lottery-u?
Hvala
Gery
south:kao sto ime kaze (lottery),
izvlace ko brojeve za loto
Garwor:Kad sam pre 10-tak godina prvi put cuo za tu lutriju, bio je text u nekim novinama gde kaze da prvo moras zadovoljiti neke kriterijume da bi se nasao u bubnju za tih 50K srecnika. Pa nisu ni oni blesavi da primaju svakog!
klika:Nisam bas nesto pratio celu ovu pricu, ali mi se cini da je neko napomenuo da je online prijava sada za dzabe, nekada se to placalo nekih $US 30-tak.............
68Charger440:To je zato sto si nekada morao popunjavati aplikaciju i slati je postom, a danas sve ide preko neta.
Znam to jer moja tetka vec nekoliko godina igra tu lutriju.
klika:Znaci sada nista ne kosta.............pa u svakom slucaju nema sta da se izgubi mada, ako nam je i dalje kvota onako malatu i nisu nekakve velike sanse, kao i u svakoj lutriji.
68Charger440:Da, ne kosta te nista da igras lutriju, ali ako nemas barem $10,000+ ne vredi igrati. Jer ako te izvuku sve troskove sam snosis, a treba ti poprilicna suma da platis kartu i racune prvi mesec (dok ne nadjes posao).
68Charger440:Neznam brate, ja sam 2002 godine preselio iz Idaha u Wisconsin i secam se da smo bas mnogo potrosili. Doduse mi smo imali dva auta na kredit tada, ali i pored toga ako se ne nadje posao posle mesec dana poprilicno mnogo se potrosi. Stan, racuni, hrana ...