klika:E pa o tome smo vec diskutovali ranije, kada se upustis u avanturu beskonacnih kredita nikad kraja, ja ovde pricam o samom dolasku, niko pri zdravoj pameti nece po sletanju u USA odmah uzeti novi auto na kredit, taj mora da je onda toliko zeljan i nestrpljiv da ostvari svoje decacke snove o kupovini novog auta.........
Pa koliko tebi treba novca za mesec dana za neke osnovne troskove? Nemoj mi reci da ti treba $ 10 000 za 2-3 meseca? Ako ja mogu da zivim u Kanadi sa CAD$ 2200 na mesec odlicno, pa jos da mi pretekne/ustedim nekih $ 500 , onda verovatno mozes i ti sa istom kolicinom novca u USA, razlike nisu velike u troskovima zivota.........
Gledaj ovako situaciju: nek je karta $600 po osobi, to ti je ako je 4-clana porodica u pitanju = $2,400
Racunaj kad dodjes u stan da ce biti potpuno prazan. Da ces imati sporet i frizider i to je sve. Znaci gomilu namestaja moras kupiti.
Rent i depozit, zavisno od velicine grada, ali ce te izaci barem $1,000 za prvi mesec
Eto ja sam uspeo naci $5,000+ sto ce ti biti potrebno samo da dodjes u Ameriku. Racunaj ostale racune, hrana, pa i auto se mora kupovati jer ovde nemozes nista bez auta ...