DA li neko zna, moram li imati novi pasos da bih dobila vizu?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja mislim da je to format 3,5x4,5cm kao za stare pasoše i voz.dozvole.U foto radnjama znaju ako nemaš slike.Meni su ostale od vozačke dozvole
OBAVEZNA je ta Izjava (potvrda) ukoliko je bračni drug nezaposlen! Osim što može da se izvadi u Opštini (uz 2 svedoka), može i u radnoj organizaciji (firmi) u kojoj radi zaposljeni bračni drug. Takođe je potrebna i fotokopija Zdravstvene knjižice nezaposlenog bračnog druga, da bi se videlo da se doprinosi za njega plaćaju preko firme zaposlenog bračnog druga. Uostalom najkompletnija dokumentacija (koje se i ja pridržavam već nekoliko godina) može se skinuti sa sajta Magic agencije, ili ovde... I u ponedeljak smo isli da u agenciju da nam pregledaju papire, i g-din rekao da nam jos treba i Izjava o izdrzavanju mog muza, a putujemo zajedno, i na sajtu to nigde ne pise. Ta izjava u Opstini koja nam je najbliza, ( i potencijalnim svedocima), kosta 720 din!!!
Da li neko moze da mi kaze da li je to potrebno ili ne? Jer zaista mi se ne daje vise love za papire koji ne trebaju, ali "neka se nadju"...A i cimanje mi je da izlazim sa posla, trazim od jos 2 ljudi da takodje izlaze sa posla, da bi potpisali taj papir.
Ja sam citala ovde po forumima da ta Izjava treba nezaposlenima ako putuju sami, ili studentima koji putuju sami. Stvarno nisam nigde videla da treba ako putuje cela porodica zajedno sa sve decom...
Ja cu stvarno vise da poludim od ovih papira za vizu.
Iz agencije su nam rekli da nam treba maltene krvna grupa za vizu, i sve smo prikupili (i platili, naravno), izvode (skoro 1000 din), iako pise npr, za decu i izvod iz knjige vencanih samo ako imamo RAZLICITO prezime, a mi imamo isto, g-din iz agencije kaze, nema veze, neka se nadje...Zatim jos nekih milion stvari koje uopste ne stoje na sajtu ambasade.
I u ponedeljak smo isli da u agenciju da nam pregledaju papire, i g-din rekao da nam jos treba i Izjava o izdrzavanju mog muza, a putujemo zajedno, i na sajtu to nigde ne pise. Ta izjava u Opstini koja nam je najbliza, ( i potencijalnim svedocima), kosta 720 din!!!
Da li neko moze da mi kaze da li je to potrebno ili ne? Jer zaista mi se ne daje vise love za papire koji ne trebaju, ali "neka se nadju"...A i cimanje mi je da izlazim sa posla, trazim od jos 2 ljudi da takodje izlaze sa posla, da bi potpisali taj papir.
Ja sam citala ovde po forumima da ta Izjava treba nezaposlenima ako putuju sami, ili studentima koji putuju sami. Stvarno nisam nigde videla da treba ako putuje cela porodica zajedno sa sve decom.
Hvala vam unapred na odgovoru.
Mislim da ne.Moja drugarica je vadila tu izjavu i u opštini dobiješ formular koji muž treba da popuni,potpiše i da na overu.Budalaština.I nisu joj to ni tražili,a izvadila ga je ''za svaki slučaj''Da li neko zna,koliko je tacna info koju sam negde na netu procitala,da Grci po novom izdaju obrazac potvrde, odnosno, izjave o izdrzavanju nezaposlenog?
<snip>
U formularu ako ne znate koji vam je prvi granicni prelaz a idete kolima, tacan odgovor je EVOSONI![]()