Grčka: Bonus za pranje ruku 420 EUR

Хаха, проблем власника кажеш...
Минус ће бити проблем људи, а власници ће наравно бити у плусу на рачун истих тих људи, ето то је тај капитализам који се нуди Грчкој..

Ne lupaj gluposti. Kapitalizam je najbolji i najsavrseniji sistem koji nudi progres i prosperitet covecanstvu, narocito onaj neoliberalni, koji forsira gospodin Dinkic, koji je toliko toga uradio za ovaj narod, a niko mu nije rekao ni hvala. To samo pokazuje koliko smo nezahvalni i ne umemo da postujemo dobra dela.

Ne lupaj gluposti. Kapitalizam je najbolji i najsavrseniji sistem koji nudi progres i prosperitet covecanstvu, narocito onaj neoliberalni, koji forsira gospodin Dinkic, koji je toliko toga uradio za ovaj narod, a niko mu nije rekao ni hvala. To samo pokazuje koliko smo nezahvalni i ne umemo da postujemo dobra dela.

Srpska vlada ne radi nikakvu neoliberalnu politiku.

Ni u kakvom smislu.

Poslednja izmena:

Хехехее, такав сам, незахвалан...

Нема код ње рационално или добронамерно.
Није ни видела тог човека а већ пљује по њему.
Ево фотос тог епископа па нек свако суди да ли је "дебела свиња" и томе слично.
http://forum.krstarica.com/album.php?albumid=1404&attachmentid=94260

Ниси издржао а да слику са својим потписом не ставиш на прво место. Толико о смирењу. Иначе старокалендарство је шизматички покрет који лагано клизи у јерес. (види смајлија!) :pop2:

Коначно, суве кости почивших шизматика немају везе са 420 Е за прање руку.

Нису криви они што су добијали бонусе за прање руку, него је крив онај ко је давао.
А ти који су давали паре за такве ствари, они су добро знали шта раде, улагали су, сад ће за џабака да добију грчке ресурсе, и још јефтину радну снагу приде..

Nije kriv musterija koji je narucivao pice, kriv je konobar koji mu je donosio.

Ради на минусу? Па да видиш како ће сад да ради опет на минусу кад буде продато, јер ће Грци да раде, а паре да иду у џепове без дна светских лихвара.

Није влада само трошила паре, влада је дириговала прекомерним задуживањем и усмеравањем пара у потрошњу, а да то обични људи нису знали, јер зашто би некога то и занимало, плаћају му 420 евра да пере руке, човек опере руке и узме лову...
Али као што рекох, онај ко је то смислио итекако је знао зашто плаћа тих 420 евра, и сад је решио да те паре наплати са дебелом каматом..

naravno da si u pravu, ali komstantim ne razume. mlad je i razimski podoban, samo ponavlja rezimske pesmice o zlim grcima. imam drugara on je visoko u gej17, poceo i on meni tako kao grci nemaju pojma krivi su. nije mu dugo trebalo da shavti da su to propagandne pesmice za nepametne partijske aktiviste

kapitalizam je sto nekop ovde rece probuseni k urton. ipak ono ujedinjenje nemacke nije bilo normano i svrsishodno. svo to zveckanje oruzjem sirom evrope i sveta mora neko da plati, a bogatasi necu nego zele jos i da zarade

Твоје упоређење нема везе са животом.
Јел би ти одбио понуду да опереш руке за 420€?

Svako razuman bi ukapirao da je takvo stanje neodrzivo, isto kao sto ne mozes da odes u kafanu, castis sve prisutne, narucujes muziku, izivljavas se i na kraju trazis od konobara da ti oprosti dug. Sami su krivi za svoje brljotine.

Хехехее, такав сам, незахвалан...

Pa trebalo bi da budes malo zahvalniji, ne valja ti to. Trebalo bi da drzis Dinkicevu sliku u sobi i da je ljubis svaki dan kad se probudis. Ja to radim svaki dan i od tad mi je mnogo bolje. Da nije njega tyi bi i dalje ziveo u kamenom dobu i sada bi bio u nekom blatnjavom rovu ko zna gde, a kod kuce nebi imao struje. Zahvaljujuci Dinkicu zivis u prosperitetnoj i modernoj zemlji, uzivas, nutela, letovanja bez viza i superbrzi internet.

Ради на минусу? Па да видиш како ће сад да ради опет на минусу кад буде продато, јер ће Грци да раде, а паре да иду у џепове без дна светских лихвара.

Није влада само трошила паре, влада је дириговала прекомерним задуживањем и усмеравањем пара у потрошњу, а да то обични људи нису знали, јер зашто би некога то и занимало, плаћају му 420 евра да пере руке, човек опере руке и узме лову...
Али као што рекох, онај ко је то смислио итекако је знао зашто плаћа тих 420 евра, и сад је решио да те паре наплати са дебелом каматом..

Ovde ti je isti slucaj kao kod nas. Sve su znali ali je lakse da gurnes problem pod tepih. I mi isto znamo da uzeti krediti moraju jednom da se vrate ali nema veze, vazno da se ima za letovanja drzavnih sluzbenika u Egiptu, za vozikanja sluzbenim automobilima, za najrazlicitijim vidovima zloupotrebe drzavne imovine... Svi znamo da smo sve duzniji, privreda propala, izvoz opada, uvoz raste... nema veze, zivot je lep kad si na drzavnim jaslama. Ma vazi.

Svako razuman bi ukapirao da je takvo stanje neodrzivo, isto kao sto ne mozes da odes u kafanu, castis sve prisutne, narucujes muziku, izivljavas se i na kraju trazis od konobara da ti oprosti dug. Sami su krivi za svoje brljotine.

Пријатељу, опет причаш без икакве везе, и опет дајеш упоређења која не стоје.
Грчка елита је та, која је, по инструкцијама са стране чашћавала за прање руку, а цех сад треба да плати обичан Грк...

То што су Грци имали,ми нисмо видели ни у социјализму.

Ova vest govori samo o tome kakva smo mi stoka.

Njihova i naša kriza su neuporedive kategorije.

Oni su zbog ukidanja dodatka za higijenu stupili u generalni štrajk i to više puta dok nama i da oderu kožu sa dupeta bili bi srećni što nas nisu štrovili.

Zemlja smo i narod u ptchku materinju.

Ovde ti je isti slucaj kao kod nas. Sve su znali ali je lakse da gurnes problem pod tepih. I mi isto znamo da uzeti krediti moraju jednom da se vrate ali nema veze, vazno da se ima za letovanja drzavnih sluzbenika u Egiptu, za vozikanja sluzbenim automobilima, za najrazlicitijim vidovima zloupotrebe drzavne imovine... Svi znamo da smo sve duzniji, privreda propala, izvoz opada, uvoz raste... nema veze, zivot je lep kad si na drzavnim jaslama. Ma vazi.
Извини, не знам колико си ти дужан и какве ти кредите имаш, али ја нисам дужан никоме ништа.
А онај ко се задуживао у моје име нека сам плати те дугове, а не да се сад прича како дугујемо 1200€ по глави становника, мо'ш мислити. Још само што не објаве број жиро рачуна на који можемо да уплатимо дуг...

Е зато онолики протести у Грчкој, господо, ви који сте нас задужили у сарадњи са белосветским лопужама сад вратите дугове сами.

Пријатељу, опет причаш без икакве везе, и опет дајеш упоређења која не стоје.
Грчка елита је та, која је, по инструкцијама са стране чашћавала за прање руку, а цех сад треба да плати обичан Грк...

Nazalost, tako je ispalo i sami su krivi. Zao mi je zbog Grcke i gledacu da im pomognem koliko mogu. Sutra imam sastanak u stranci i predlozicu glavnom odboru da posalje nekog strucnjaka iz vlade da da savet kako da pomogne Grckoj. Ako im to ne pomogne nista nece. Siguran sam da ce imati koristi, samo ne znam koliko, jer je mozda ipak njihova kriza mnogo uzela maha da im ni najveci eksperti nemogu pomoci.

Nazalost, tako je ispalo i sami su krivi. Zao mi je zbog Grcke i gledacu da im pomognem koliko mogu. Sutra imam sastanak u stranci i predlozicu glavnom odboru da posalje nekog strucnjaka iz vlade da da savet kako da pomogne Grckoj. Ako im to ne pomogne nista nece. Siguran sam da ce imati koristi, samo ne znam koliko, jer je mozda ipak njihova kriza mnogo uzela maha da im ni najveci eksperti nemogu pomoci.

stranka srpske renesanse?

Ма пошаљи им Динкића, и нека се не враћа више, нама ће сигурно бити боље, а они нека се сналазе како знају и умеју...

stranka srpske renesanse?

Demokratska Stranka, organizacija koja ce zlatnim slovima uci u nasu istoriju. Svi njeni clanovi su istinski heroji i nosioci privrednog i svekolikog drugog procvata koji sada dozivljavamo. Ponosan sam sto sam clan Demokratske Stranke, to svuda isticem, mi smo jedina istinski drzavotvorna partija i pokretac reformi i denacifikacije Srbije.

Demokratska Stranka, organizacija koja ce zlatnim slovima uci u nasu istoriju. Svi njeni clanovi su istinski heroji i nosioci privrednog i svekolikog drugog procvata koji sada dozivljavamo. Ponosan sam sto sam clan Demokratske Stranke, to svuda isticem, mi smo jedina istinski drzavotvorna partija i pokretac reformi i denacifikacije Srbije.

hebes mi lily ako si ti politicki normalan

hebes mi lily ako si ti politicki normalan

Ja bih to isto rekao za tebe a ko je u pravu pokazali su gradjani i gradjanke na izborima. I pokazace ponovo, samo ovaj put mnogo ubedljivije. Jer su tu jos bolji rezultati, hapsenje zlikovca Ratka Mladica, kreativno resavanje problema Kosova, pobede Novaka Djokovica, ekonomski prosperitet, zastita prava gay populacije i jos mnogo mnogo toga, lista je predugacka da bi stala u jedan post.

Back