Непосредне везе сигурно нема, али под претпоставком да то јесу "крст и оцила" (кад ово ставим под наводнике, ја мислим да комбинацију не сасвим јасних симбола, али који увелико подсећају на крст и оцила са српског грба), посредна веза би се могла наћи. Но о том по том.
Овде и на реконстукцији се јасно види, да поред ове "случајности" где је су "крст и оцила" приказани у "идеалном" положају, тих "оцила" и "трокраких крстова" има и на другим деловима, у сасвим другачијим положајима и међусобно непозаним.
Што се тиче других аутора, њиховим поменом нисам имао намеру да ојачавам свој поглед на целу ствар, већ само да изразим слагање са нечим што је од стране њих вероватно много боље и пажљивије проучено, а са чим се ја на основу доступног материјала у овом случају оквирно слажем.
Од њих никога не доживљавам већим него што јесте, јер нисам их једном ухватио како греше, али благодарећи им на свему другоме никада им на томе нисам замерио. Као што у осталом то не бих замерио било коме другоме. Errare humanum est.
А звезда Балшића је заиста припадала једним "Балшићима", али то нису били ови наши Балшићи. Кад су грешком или намером једни с другима били спојени добили смо комбинацију грбова црногорских и талијанских Балшића.