Значи да је суманто. Не може златна медаља бити симбол победе, а да имаш 20 примера где је победник на такмичењу добио сребро.
Уосталом, ако су те боје некада и за некога имале то значење о коме причаш, постави изворе који одређују то боље. Овако је расправа сувише асптрактна.
Оцила можда јесу, али Винча у контексту аутохтоније није. Нема доказа да Срби имају везе са свастиком или Винчом. Слободан си их презентовати на одговарајућој теми. И као што ти рекох, то што смо сви овде на форуму на твојој страни и верујемо у то што причаш, и даље ништа не значи.
Mozda se ja nisam dobro izrazio kada sam pisao.
Plava boja na zastavama predstavlja ratnu simboliku, tj. masonerija koja vlada svetom ratuje, terorise i izivljava se nad tim nacijama, najcesce je to vojni rat u koji se guraju narodi, ali postoje i drugi vidovi rata koji se sprovode.
Najveci genocid je bio holodomor nad Ukrajincima sproveden od Staljina. Da li je holodomor rat, po meni jeste.
Zatim ekonomsko unistavanje slovena, evropljana, zatim rat dovodjenjem migranata u evropu i unistavanje evropskih zemalja, to je sve jedna vrsta rata.
Crvena i bela boja na evropskim zastavama predstavljaju donji (crvena) i gornji (bela) Egipat.
Posto je istorija falsifikovana i prva civilizacija sveta Srbska (evropska) Vinca izbrisana iz istorije, istorija zvanicno pocinje Egiptom.
Ali starim Egiptom je vladao srbski "djed" i stari Egipat je bio originalno Srbski evropski arijevski.
Prosecan Francuz i Englez imaju oko 80% iste genetike kao prosecan Srbin (autosomalno, sva ukupna genetika).
Iako se u zvanicnoj istoriji ne govori istina o arijevskom starom Egiptu, ipak se priznaje evropskim zastavama prava istorija arijevcima evropljanima.
Srbija, Rusija, Nemacka za vreme Treceg Rajha (crvena bela crna), Francuska, Engleska, Poljska, Italija, Ceska, Slovacka, Slovenija, Holandija, Madjarska, Austrija, Svajcarska, Bugarska, Danska, Norveska, Island, Hrvatska, Latvija, Luksemburg, Monako. crvena-bela
Rumunija, Moldavija, Belorusija, Crna Gora, Portugal... crvena.
Cetiri ocila, svastika i kolovrat su Srpski simboli (arheoloski dokazano) sto sam dokazao na odgovarajucoj temi, negiranje ovoga je vise nego besmisleno, nije vredno odgovora.