Naravno, ovo pitanje sam postavio prije više od godina dana.онда разумеш и да грб италијанских Балца (на црвеном сребрна звезда) нема никакве везе са зетским Балшићима.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Naravno, ovo pitanje sam postavio prije više od godina dana.онда разумеш и да грб италијанских Балца (на црвеном сребрна звезда) нема никакве везе са зетским Балшићима.
@ЛекизанPogledajte prilog 1598457
Ovo bi bila najljepša potencijalna zastava ujedinjenje srpske države (Srbije). Crnogorski orao je ljepši je od srpskog, jedan je njemačka, drugi ruska heraldička škola (mada je i sama ruska heraldička škola pod uticajem njemačke).
Uz to ocila, ljiljani (krinovi) i trobojka.
Па то, немачка и руска хералдичка школа али је и руска уствари немачка!@Лекизан
Šta je smiješno?
Pod uticajem njemačke, ali se vremenom iskristalizovala.Па то, немачка и руска хералдичка школа али је и руска уствари немачка!
Изменио бих облик штита, ставио бих светлије плаву (челикасто), жуто око штита би било бело. Још кад би нам са стране дозволили ова 'империјална' крила. Ову куглу у канџи (не могу сад да се сетим како се зове ) љубичасто с овим златним-љубичасто је царска боја, мада може и црвена као краљевска. А и визуелно би биле уочљивије на тој плавој и белој позадини . Кринови мало висе, не знам како би било добро уклопити их, али свакако имају места на застави.Pogledajte prilog 1598457
Ovo bi bila najljepša potencijalna zastava ujedinjenje srpske države (Srbije). Crnogorski orao je ljepši je od srpskog, jedan je njemačka, drugi ruska heraldička škola (mada je i sama ruska heraldička škola pod uticajem njemačke).
Uz to ocila, ljiljani (krinovi) i trobojka.
Можда кринови лево и десно од крила, с тим што би симболизовали краљевине Србију и Црну Гору.Кринови мало висе, не знам како би било добро уклопити их, али свакако имају места на застави.
Svijetlo plavu ni slučajno.Изменио бих облик штита, ставио бих светлије плаву (челикасто), жуто око штита би било бело. Још кад би нам са стране дозволили ова 'империјална' крила. Ову куглу у канџи (не могу сад да се сетим како се зове ) љубичасто с овим златним-љубичасто је царска боја, мада може и црвена као краљевска. А и визуелно би биле уочљивије на тој плавој и белој позадини . Кринови мало висе, не знам како би било добро уклопити их, али свакако имају места на застави.
Моје визуелно - не стручно- мишљење.
Misliš na onu krunu sa grba Kraljevine i Knjaževine CG?Изменио бих облик штита, ставио бих светлије плаву (челикасто), жуто око штита би било бело. Још кад би нам са стране дозволили ова 'империјална' крила. Ову куглу у канџи (не могу сад да се сетим како се зове ) љубичасто с овим златним-љубичасто је царска боја, мада може и црвена као краљевска. А и визуелно би биле уочљивије на тој плавој и белој позадини . Кринови мало висе, не знам како би било добро уклопити их, али свакако имају места на застави.
Изменио бих облик штита, ставио бих светлије плаву (челикасто), жуто око штита би било бело. Још кад би нам са стране дозволили ова 'империјална' крила. Ову куглу у канџи (не могу сад да се сетим како се зове ) љубичасто с овим златним-љубичасто је царска боја, мада може и црвена као краљевска. А и визуелно би биле уочљивије на тој плавој и белој позадини . Кринови мало висе, не знам како би било добро уклопити их, али свакако имају места на застави.
Čelikasto-ugasita uopšte nije svijetlo plava, btwИзменио бих облик штита, ставио бих светлије плаву (челикасто), жуто око штита би било бело. Још кад би нам са стране дозволили ова 'империјална' крила. Ову куглу у канџи (не могу сад да се сетим како се зове ) љубичасто с овим златним-љубичасто је царска боја, мада може и црвена као краљевска. А и визуелно би биле уочљивије на тој плавој и белој позадини . Кринови мало висе, не знам како би било добро уклопити их, али свакако имају места на застави.
Da, opis iz Sretenjskog ustava.Челикасто-угасита је опис ако се не варам српске заставе у првом српском уставу. Тадшња српска застава свакако није имала светлу нијансу плаве, а то је и небитно, вексилолошки, колико знам, нијансе немају значај, плава је плава.