Rečenica "radi kako hoćeš" može da znači da ona ne želi da preuzme odgovornost ili da ti daje slobodu da odlučiš, ali bez jasnog dogovora to ostavlja prostor za nesporazume.
ili konflikte
Не светите се једно другом преко деце
nema sta, svi zive sa njom, ja radim nocnu smenu, pa recimo zato nisam bio dovoljno dobar otac/muz, dok ih na kraju nije napravila svojim saveznicima protiv mene, sem najmladje - nema tu ni teoretskog prostora za moju osvetu
vidi, da zaokruzimo: kada smo se uzimali i sama rece da se uda za mene ili da umre, kao ja sam joj bio bog, a sada sam joj djavo; ja za veceg manipulanta ne znam, i onda prelazim preko stvari, ostajem u neverici, ali sve ima svoj kraj, a mogli smo i pre 10 godina da se razvedemo... a mogao sam da kazem necu da se zenim, samo bi ona onda abortirala sa prvim detetom, pa jel malo takvih slucajeva?
problemi sa regulacijom emocija, nestabilne veze i slike o sebi, kao i impulsivnost. Osobe sa ovim stanjem doživljavaju intenzivne i brze promene raspoloženja, strah od napuštanja i hronično osećanje praznine.
ona je poremecena licnost samo eto tek vam sada kazem, i nema dijagnozu, a samo je gledala da mene napravi ili ludjim od nje, ili prosto budalom
strah od napuštanja je imala na pocetku braka, ali ja nisam takav covek da izdajem, i onda mi je ceo zivot pretila da ce mene da napusti, sto se sada i desilo
oce mene da kazni prvo, da pobedi svoj strah, a ravzesce se dogodine, ako se seti, jer sada ima para vise od mene, 30% vecu platu od mene, a ranije se svrckala o mom trosku, i uz moju podrsku
ti si htela da razvedes, zasto nisi? zato sto na meni lecis komplekse, pobedjues svoje strahove, plus me kaznjavas! halo?