Zašto nas zanima život slavnih ličnosti?

Oni koje zanima, to su o životima iz estrade. Ne će o životima Nobelovaca iz kemije.
Dva su razloga:

a) ti su životi navodno sjajni, blještavi, uspješni....za razliku od sivila života pratitelja. Dakle kao sanjarenje o uzbudljivom i sretnom životu.
b) no uglavnom te "zvijezde" završe u drogama, alkoholu, skandalima.... pa je onima koji prate pomalo drago, potmulo zadovoljstvo- pa nije meni ni tako loše, a ovi koji su kao živjeli bajke, ispali koma i kaljuža

Na kakvu zaveru misliš?
ako mislis samo na filmsku industriju, ona je zaverenicka, te slavne ljude neko bira za uloge, pa ih promovise, a da toga nema te licnosti bi bile niko i nista - znaci ti mislis samo na "slavne" glumce u glumice, a nekada su slavni ljudi bili heroji, naucnici itd... vremena se menjaju, a ja sam OCIgledno visak na ovom podforumu
p.s. inace, kad ga ti vec pomenu, holivud polako gubi primat u industriji zabave sa pojavom AI

‘It feels empty’: is Hollywood film and TV production in a death spiral? |

Na kakvu zaveru misliš?
znaci jos konkretnije:
nas trebaju da zanimaju ljudi koje je Bog proslavio, recimo da su to apostoli, cuvenje njihovo se vec meri milenijumima, ili bar naucnici, sta znam Mendeljejev, koji je predvideo elemente koji tada jos nisu bili ni otkriveni - to je slava za vek i vekov, a estradne licnosti ili holoivudske, njihova "slava" je od danas do sutra, zato rekoh da je zavera u pitanju, a zanimaju nas jer smo prevareni sta je zaista slava i sta znaci biti slavan

Back