Granični poremećaj ličnosti

Je l' i dalje ima ljubavi pored svađa?
ako ti rece sa 45 da si se od zivota umorio, sta mislis sta mene iscrpljuje sa 55, isto zivot ili svadje?
Onda živite odvojeno, ne mora razvod, ako se i dalje volite, samo se viđajte ređe i po potrebi. To je pravo rešenje.
dosli smo u fazu da ne mozemo ni da se slusamo ni da se gledamo, nema dalje, samo papirologija
Ma volim i kad lepo pričamo i pozitivno a lepo je i kad se šalimo, sve prija. Hvala ti.
ne, ne, ovo je bila moja seansa, ti imas lekove:D :mrgreen:

Poslednja izmena:
ako ti rece sa 45 da si se od zivota umorio, sta mislis sta mene iscrpljuje sa 55, isto zivot ili svadje?

dosli smo u fazu da ne mozemo ni da se slusamo ni da se gledamo, nema dalje

ne, ne, ovo je bila moja seansa, ti imas lekove:D :mrgreen:
Ukoliko imate mogućnosti idite na psihoterapiju zajedno, naravno ukoliko smatrate da bi bilo svrsishodno

ma odsekla je svakog ko bi iole mogao da bude glas razuma, tj, da se nepristrasno postavi, ili ljudi nece da se petljaju, kazu razvedite se vise, a tu ideju smo isto razmatrali, ali davno je to bilo...
Živeo si i postojao i pre nje. Nije život jedna ženaaaa....surovo zvuči. Ali je tako, vreme leči sve. Bolje biti sam nego u lošem društvu. Ili nađeš neku drugu, treću, odeš na tajland, tako ću možda ja. Haha Sloboda i mir su zakon, možda bolje i od ljubavi, ljubav je lepljiva, kao živi pesak emocija. Možda nije zdravo vezivati se...ma ne možda nego sigurno. Ništa nije ni vredno tvog zdravlja niti treba nešto večno da traje.
Možda sam gore i teže prošao sa svojih 45 nego ti sa svojih 55...

Živeo si i postojao i pre nje. Nije život jedna ženaaaa....surovo zvuči. Ali je tako, vreme leči sve. Bolje biti sam nego u lošem društvu. Ili nađeš neku drugu, treću, odeš na tajland, tako ću možda ja.
bio sam, i tamo rece u nekom hotelcicu 1 sto me vozikao na mopedu unaukolo, da me zeni, kao eto i on ima dve zene ili vise, zaboravih... odveze me 1x u neku nedodjiju, secam se slona koji je vukao deblo, jer ih koriste za rad kao mi stoku i magarce, me zapljunuo u voznji,... i stade ispred neke nadstresnice, kaze, kupi banane od moje zene, nesto smesno jeftino, neke mini, pohovane, i ja sta cu, kupim... mislio je tako neku da mu nadje, znaci teska beda, a za mene su mislili da sam iz un, posto je to mesto poslednje pre granice sa majnmarom, izbeglivce, beda, a i ja sam bio tada u bedaku...
Možda sam gore i teže prošao sa svojih 45 nego ti sa svojih 55...
pa ja sam se ovde uskafanderio, cak je ona za mene htela da se uda po svaku cenu, a ja sam znao sta me ceka, no dete je vec bilo na putu... ma, znao sam sve sta me ceka, to kao sad kada bi hteo vucica da menjas, nemoguca misija

ma odsekla je svakog ko bi iole mogao da bude glas razuma, tj, da se nepristrasno postavi, ili ljudi nece da se petljaju, kazu razvedite se vise, a tu ideju smo isto razmatrali, ali davno je to bilo...
Biću direktnija, brak je dvosmeran odnos, ima i tvojih "zasluga" u svemu tome. I, šta tebe lično trenutno najviše muči — odluka sama po sebi, način kako to sprovesti, ili posledice (emocionalne, porodične, finansijske….)?

Biću direktnija, brak je dvosmeran odnos, ima i tvojih "zasluga" u svemu tome. I, šta tebe lično trenutno najviše muči — odluka sama po sebi, način kako to sprovesti, ili posledice (emocionalne, porodične, finansijske….)?
slazem se, ili bih se slozio u nekoj meri, nekom kontekstu, a pitanje ti je odlicno, znas sta me muci? sto mi ni sada ne mozemo da se dogovorimo, reci ce i poreci ce, ili ce samo da kaze, radi kako hoces, i ja radim kako hocu - znaci otimacina, za decu, za kuce za serpu, NJENA... ali me tesi ako sve i podelimo osim ziviih bica za koje ce verovatno sud da mi odredi koliko cu da placam do punoletstva, znam i za gore slucajeve... vucic je mala maca za moju zenu, zlo

od ta tri ziva bica bi ona dva abortirala da je ja nisam sprecio, prvo i poslednje, i sad ona okrece decu protiv mene, kao ja im nisam bio dobar otac, huska kao vucic

slazem se, ili bih se slozio u nekoj meri, nekom kontekstu, a pitanje ti je odlicno, znas sta me muci? sto mi ni sada ne mozemo da se dogovorimo, reci ce i poreci ce, ili ce samo da kaze, radi kako hoces, i ja radim kako hocu - znaci otimacina, za decu, za kuce za serpu, NJENA... ali me tesi ako sve i podelimo osim ziviih bica za koje ce verovatno sud da mi odredi koliko cu da placam do punoletstva, znam i za gore slucajeve... vucic je mala maca za moju zenu, zlo

od ta tri ziva bica bi ona dva abortirala da je ja nisam sprecio, prvo i poslednje, i sad ona okrece decu protiv mene, kao ja im nisam bio dobar otac, huska kao vucic
Znam da te sada muči svašta nešto i da si sav u šoku, ali ovo nije mesto gde bi trebalo da iznosiš najintimnije stvari.
Razdvoji ono što možeš da kontrolišeš (tvoje ponašanje, tvoju dokumentaciju, tvoju pripremu) od ono što ne možeš (njene postupke, njeno raspoloženje, ishod suda, ukoliko ga bude).
Pravila komunikacije:
Piši kratko i jasno, obavezno da bude pisana
Bez optužbi.
Sve što šalješ, zadrži kopiju.
Kad bih imala nju ispred sebe, bila bih konkretnija i sa više informacija

Znam da te sada muči svašta nešto i da si sav u šoku, ali ovo nije mesto gde bi trebalo da iznosiš najintimnije stvari.
za ovu temu se ocekivalo da poremecene licnosti, npr. oca/muza budu kao otvorene knjige da kazemo, ali svakako da mod moze da brise sve sta misli da treba
Razdvoji ono što možeš da kontrolišeš (tvoje ponašanje, tvoju dokumentaciju, tvoju pripremu) od ono što ne možeš (njene postupke, njeno raspoloženje, ishod suda, ukoliko ga bude).
ako nas brak skoro pa 2 decenije traje, onda mi je svejedno, da smo se razveli ranije manja bi bila "zarada" kod deobe
Pravila komunikacije:
Piši kratko i jasno, obavezno da bude pisana
Bez optužbi.
Sve što šalješ, zadrži kopiju.
Kad bih imala nju ispred sebe, bila bih konkretnija i sa više informacija
komunikacije sa kim? ma nema tu sta, racunam ja i na najgori moguci scenario, ne beri brigu, ako treba advokat naci ce se, mada ja mislim da nisu ovde pare broj 1, nego da me pobedi kao vucic "obojenu rev." sto je "pobedio"
20 godina radim uzaludan posao, pa jel mislis da je meni stalo da pobedim sada, da se bojim sada? ne, samo da se sve zavrsi, da se stavi tacka.

za ovu temu se ocekivalo da poremecene licnosti, npr. oca/muza budu kao otvorene knjige da kazemo, ali svakako da mod moze da brise sve sta misli da treba

ako nas brak skoro pa 2 decenije traje, onda mi je svejedno, da smo se razveli ranije manja bi bila "zarada" kod deobe
To bi onda značilo da su ti deca velika?
komunikacije sa kim? ma nema tu sta, racunam ja i na najgori moguci scenario, ne beri brigu, ako treba advokat naci ce se, mada ja mislim da nisu ovde pare broj 1, nego da me pobedi kao vucic "obojenu rev." sto je "pobedio"
Moraće da dodje do direktne komunikacije pre ili kasnije.

Back