Grafiti...Savremena umetnost ili vandalizam?

Kad_LupimLupim:
Ja se ne ponosim sto su me matorci ucili da budem fino dete koje ne pishe po zidovima. A crtkao sam svasta, kao mali i u osnovnoj, vremenom sam prestao. Najvece sto sam uradio je jedan "grafit" preko celog stola, sa hehe, grafitnom olovkom. Nas dvojica smo ga crtali. On je udarao forme, konture i linije ja sam se bavio sencenjima i efektima ;)

Jbga, zao mi sto nikad nista ozbiljno nisam uradio.
Deskart mi jos i najbolje ide od ruke...Sprej je mnogo zayebaniji i ne mozes ga izbrisati gumicom...Ja sam na stolu uspeo da nacrtam neke od najboljih stvari u zivotu, ali nisam imao nacina da ih sacuvam! :cry:

Mislim da su grafiti sawremena umetnost...I ja sam ix sprowodio u delo do pre par godina...Onda me uhwatila interwentna...Tad sam prwi put bio u zatworu,odnosno u pritworu...Swa sreca pa mi :worth:menadzer radi kao ,,plawac,,pa nije bilo nikakwix problema...A,ono sto je najbolje,jeste da matorci ni dan danas neznaju da sam bio u pritworu...:mrgreen:

005_grafiti-Ampelokipi_(Athens).jpg

mbellsB01720_Caserta_grafiti.jpg

graffiti1.jpg

Obozavam grafite,mislim da su extra,uslikacju neke u svom gradu pa probati objaviti(ako uspem)

Volim grafite ali one prave. Ovo danas se i ne moze nazvati grafitima... Mogu i ja tako da uzmem sprej i da nesto nazvrljekam i sad sam ja faca. Danas se to pretvorilo u vandalizam, naravno cast izuzecima koji stvarno dobro prave.... ;)

Au...mozhda filozofiram,ali po chemu se ovo danas ne mozhe nazvati grafitimazashto su oni nekad bili bolji,keve ti?
i ako jesu,nabroj mi par dobrih starih vrajtera..:D

Ja ne kazem za sve, kao sto kaze Stefan ima debila koji samo uzmu sprej, nazvrljaju nesto i uniste zgradu. Ne kazem za starije, oni su extra, nego za ove mladje, vec u petom se prave face. E ja njih kritikujem. Kod Arene ima extra, onda blizu Brankovog mosta...., a ovo u mom kraju je odvratno.

Joj,da...
Upravu si,podrzavam one koji imaju talenat za to,ali oni koji samo ocje da budu face a ustvari nemaju veze sa vezom,samo unishtavaju pogled.

Back