morphea
Iskusan
- Poruka
- 5.024
grafiti su umetnost, oslobadjanje svesti choveka zarobljenog u betonskom okruzhenju, zanimljivo pisala sam esej o grafitima i shto je zahtevalo istrazhivanje i to zaista nisu samo crtezhi po zidovima
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
samo pusti pp... :wink:AntunTun:nisam imo pojma...el al je vrh...ima i neki lik u rimu pravi svakojake slike...ja ne umem da crtam ): bedak...al mi ide od ruke da idejishem i da pravim na kompu...pa sam se foqsiro na nalepnice...ustvari vishe nas...opa...sajt je kao u pripremi...pa tje ti dadnem link...
Deskart mi jos i najbolje ide od ruke...Sprej je mnogo zayebaniji i ne mozes ga izbrisati gumicom...Ja sam na stolu uspeo da nacrtam neke od najboljih stvari u zivotu, ali nisam imao nacina da ih sacuvam!Kad_LupimLupim:Ja se ne ponosim sto su me matorci ucili da budem fino dete koje ne pishe po zidovima. A crtkao sam svasta, kao mali i u osnovnoj, vremenom sam prestao. Najvece sto sam uradio je jedan "grafit" preko celog stola, sa hehe, grafitnom olovkom. Nas dvojica smo ga crtali. On je udarao forme, konture i linije ja sam se bavio sencenjima i efektima
Jbga, zao mi sto nikad nista ozbiljno nisam uradio.
Ma da, mi crtachi smo opasne baje!Tinar:Danas sam videla neke likove na Adi kako crtaju... Ponovo sam izbalavila prozor basa...
.
ja licno glasam za umetnost!!!
Vise volim da na nekoj ofucanoj staroj zgradi vidim crtez zivahnih boja nego sloj neke budjave boje koja je nanesena pre 20-30 god.
A i to pokazuje da danasnja omladina jos uvek u sebi ima nesto malo kreativnosti
ja se slazem sa ovim... lepo je kada u nekom monotonom naselju vidis neki grafit koji osvezava taj kraj....
![]()
![]()
![]()
Obozavam grafite,mislim da su extra,uslikacju neke u svom gradu pa probati objaviti(ako uspem)
Volim grafite ali one prave. Ovo danas se i ne moze nazvati grafitima... Mogu i ja tako da uzmem sprej i da nesto nazvrljekam i sad sam ja faca. Danas se to pretvorilo u vandalizam, naravno cast izuzecima koji stvarno dobro prave....![]()
Zato što svako ko nema pametnija posla, a hoće da ispadne faca tako što će mu pisati ime ili nešto drugo na zidu, uzme sprej pa ofarba zid.Au...mozhda filozofiram,ali po chemu se ovo danas ne mozhe nazvati grafitimazashto su oni nekad bili bolji,keve ti?
i ako jesu,nabroj mi par dobrih starih vrajtera..![]()
Ja ne kazem za sve, kao sto kaze Stefan ima debila koji samo uzmu sprej, nazvrljaju nesto i uniste zgradu. Ne kazem za starije, oni su extra, nego za ove mladje, vec u petom se prave face. E ja njih kritikujem. Kod Arene ima extra, onda blizu Brankovog mosta...., a ovo u mom kraju je odvratno.