don_angella
Primećen član
- Poruka
- 982
3 druga i ja smo 4 meseca pravili jedan na zgradi, bio je extra, ali nam je dedica sa 5 sprata prekrecio,mamu mu ja........
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
nego..postoji razlika izmedju zhvrjlanja i vrajtinga..nije grafit ako neko uzme i napishe svoje ime bez ikakve ideje,slovima kakvim pishe..hm..domaci..whatever..Zato što svako ko nema pametnija posla, a hoće da ispadne faca tako što će mu pisati ime ili nešto drugo na zidu, uzme sprej pa ofarba zid.![]()
Ja ne kazem za sve, kao sto kaze Stefan ima debila koji samo uzmu sprej, nazvrljaju nesto i uniste zgradu. Ne kazem za starije, oni su extra, nego za ove mladje, vec u petom se prave face. E ja njih kritikujem. Kod Arene ima extra, onda blizu Brankovog mosta...., a ovo u mom kraju je odvratno.
Meni su bolji ovi sada,tehnika se usavrshila pa su i grafiti bolji![]()
Joj,da...
Upravu si,podrzavam one koji imaju talenat za to,ali oni koji samo ocje da budu face a ustvari nemaju veze sa vezom,samo unishtavaju pogled.
Moja skola je sva u grafitima, na sali su bili prelepi, radili su bivsi ucenici skole, direktor ih je pozvao i prisustvovao dok se radilo, ali debili si morali da sve prezvrljaju. A skola do nase nema nista na zidovima i izgleda ko neka ludara.
i kod nas odmah prefarbaju grafite... ali kapija od shkole izgleda ko onaj zid preko puta ade![]()
i kod nas odmah prefarbaju grafite... ali kapija od shkole izgleda ko onaj zid preko puta ade![]()
savsena umjetnost!
ja poceo da crtam grafit na jednu prodavnicu, oni me vidjeli, a stur, a oni meni: "poznajem ti ja oca", drugi: "zovi te mu policiju"
kod nas je to krivicno djelo!![]()