Gradski prevoz i Bus Plus

• Začetnik teme Začetnik teme Dejana
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
znam da jagodina i pozega imaju besplatan prevoz
bice da tamo radnici volontiraju, a vozila 'idu' na vodu.....
ok, bg je veliki, ali jesmo li ekonomski tigar ili ne....sto placaju 250 radnika busplusa, sto sad placaju sigurno skupo privatno obezbedjenje kontrolorima....
Онда треба прећи на потпуно фунансирање из буџета (не буним се против тога).

Највише сам против садашњег стања "ни тамо ни вамо".

ja se vrlo retko vozim, ali imam drugaricu koja se svakodnevno vozi
Taj mladic sto je izbacen, nije pozvana policija, a matori sto je onanisao, poluprazno je bilo, iza videla ta moja, ali je odmah sisla na sledecoj....
mislim da su normalni ljudi prilicno izgubili poverenje u organe reda i sprovodjenje zakona...eto, hrabri i normalni ljudi uzimaju sami pravdu u ruke gde god je moguce. Npr ovaj vozac je za mene Vitez:heart:

Pravda za uzimanje pravde u svoje ruke! :rtfm:
Ја се не возим превозом још од прошлог марта... а све је изгледније да нећу ни до краја ове године.
Pa ne bih se ni ja vozio da imam neko svoje vozilo na dva ili četiri točka, makar to bio i električni trotinet. Ali nemam, pa mi javni prevoz dođe kao nužno zlo. Koje uz to ne košta mnogo - karticu overavam samo kad uđu ridže a do destinacije ima još dosta - ali svejedno ima drugih mana. Od kojih me najviše živcira kad mi vozilo zbriše pred nosom. Onda poludim. :azdaja:

Pravda za uzimanje pravde u svoje ruke! :rtfm:

Pa ne bih se ni ja vozio da imam neko svoje vozilo na dva ili četiri točka, makar to bio i električni trotinet. Ali nemam, pa mi javni prevoz dođe kao nužno zlo. Koje uz to ne košta mnogo - karticu overavam samo kad uđu ridže a do destinacije ima još dosta - ali svejedno ima drugih mana. Od kojih me najviše živcira kad mi vozilo zbriše pred nosom. Onda poludim. :azdaja:
Зависи и ко има какве потребе, где му је посао у односу на кућу итд.

Kontrolor desno i obezbeđenje levo u 25 jutros
1629465265392.jpg

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back