Gradski prevoz i Bus Plus

• Začetnik teme Začetnik teme Dejana
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ти би бесплатан превоз, а ја бих бесплатан интернет...

Јави када нађеш било шта да је бесплатно, а да неко мора за то да ради.
besplatni internet, razgovori i sms
besplatan gradski prevoz

uz setnju i vrlo malo truda to mozes da ostvaris....sakupis ambalazu i ubacis u reciklomat....
doprinosis i cistijem gradu.

eto, javila sam ti.

Jeste ti si inovantniji od nikole tesle koji bi dao struju svima besplatno,potrosacko drustvo je bolest neizleciva kojom su vas zarazili
Бесплатне су само твоје ноге.

Ти би да имаш бесплатан превоз, а треба те аутобусе или шта већ направити, возити, одржавати, дизел или струја коштају... Реши од чега ће ти људи да живе и онда може бесплатан превоз, није проблем.

Ти би да имаш бесплатан превоз, а треба те аутобусе или шта већ направити, возити, одржавати, дизел или струја коштају... Реши од чега ће ти људи да живе и онда може бесплатан превоз, није проблем.
Od normalnih plata od kojih moze da se placa prevoz:idea:

postoje gradovi koji imaju blesplatan javni prevoz..
umesto par miliona u dzepove mogu u gsp i eto ti besplatnog prevoza :D

znam da jagodina i pozega imaju besplatan prevoz
bice da tamo radnici volontiraju, a vozila 'idu' na vodu.....
ok, bg je veliki, ali jesmo li ekonomski tigar ili ne....sto placaju 250 radnika busplusa, sto sad placaju sigurno skupo privatno obezbedjenje kontrolorima....

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back