Gradski prevoz i Bus Plus

• Začetnik teme Začetnik teme Dejana
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nego ljudi sta bi sa onim da svaki autobus ima besplatan internet. U poslednje vreme mislim da sam samo u jednom autobusu zatekao internet koji radi. Danas u 83 ima wifi, ali nema internet. Dok ostali autobusi nemaju nista. Jos jedna napredna prevara.

Nego ljudi sta bi sa onim da svaki autobus ima besplatan internet. U poslednje vreme mislim da sam samo u jednom autobusu zatekao internet koji radi. Danas u 83 ima wifi, ali nema internet. Dok ostali autobusi nemaju nista. Jos jedna napredna prevara.
То је од почетка прилично килаво радило.

Требали су једно 10 пута да повећају брзину, да би то ишло како треба.
Биће да су се лепо изрекламирали, али да нису ставили потребан капацитет.

Ja ne pamtim da sam se ikad nakačio na Wi-Fi u prevozu, barem gradskom (u međugradskim je još i bilo đene-đene). Sreća pa uvek imam mobilni net.

Uzgred, jeste li viđali za poslednjih mesec-dva kontrolu u tramvajima na Bulevaru? Ja bogami ne. Nije da se žalim.

Vidim ovih dana se smanjio broj zaraženih koronom, ali nažalost ja nisam nešto optimistčna i mislim da će se broj novoobolelih povećati ovih dana. Ljudi se vraćaju sa odmora, deca ponovo kreću u školu i autobusi će nam biti ponovo prepuni, a oni su po meni leglo zaraze!!! Ja sam odlučila da kad moram da idem negde idem isključivo taxijem, a istraživala sam koji je najjeftiniji i našla jednu super caku. Yandex Go aplikacija koja služi za naručivanje taxija ima i popust. Svaki novi korisnik koji ukuca kod novi50, ima 50% popusta na prvu vožnju u Beogradu.😉

Једно важно упутство за маске су рекли пар пута на почетку, али га нису понављали:
Када ставиш маску ни по коју цену немој да је додирујеш, помераш, намешташ или шта већ неки тако нервозно раде. Хватај само по ивицама и за ластиш.
Тим силним хватањем се ослабе својства маске тако да иако је имаш намештену, то онда више није маска него модни детаљ.
А поготово што неки ставе маску ради уласка у продавницу, па је скину и ставе у џеп, па се то понавља... То је маска само по облику, она више не штити после таквог третмана.

Pa sad sam imun tako da mi je maska svakako modni detalj. :D

Nema to veze sa prevozom. Toliko ljudi je zarazeno da nema sanse da se to moglo izbeci. Kod mene u firmi od 30 ljudi u jednom momentu je radilo nas 3-4. A od ovih zarazenih 80% ne ide gradskim prevozom. Kolega, zena mu se porodila, covek uzeo 2 meseca placeno, neplaceno, godisnji da ne bi radio i zarazio se i opet se svi zarazili, beba bila na respiratoru. Drugi kolega zena mu se porodila, on i zena negativni beba pozitivna.
Realno svi smo se zarazili, samo je neko imao srece i nije imao simptome, a neko je nadrljao.

да може да се зарази у превозу, прва бих се ја заразила...па ништа.
превоз користим сваки дан бар два пута дневно од 11. маја...осим у августу, кад сам била на годишњем...тако да превоз није неко место заражавања.
а масу користим једном и бацам. не могу више да је ставима на лице кад је коришћена.

pa garancija vazi samo ako se redovno seriviraju z:mrgreen:

bile je i svojevremeno prica oko automobila koji imaju produzenu garanciju, koliko je isplativo, jer da bi ti garancija vazila moras auto da servisiras iskljucvo u ovlascenom servisu koji je znatno skuplji

DSC_8508.JPG

mozes da dodjes u grad..ali ne mozes da odes iz njega :rotf:

Koliko sam mogao da primetim, većina su ipak fer po tom pitanju. Ako uđu u vozilo a ti nisi otkucao, i pritom imaš za bar jednu vožnju na kartici, staneš pored validatora i izvadiš karticu da im tako daš znak da hoćeš da overiš (ako stoji "Kontrola" na ekranu pa ne možeš da očitaš, a nekad i ne stoji). Mislim da će te svako pustiti. Bar se meni nikad nije desilo da neko neće da me pusti da očitam.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back