- Poruka
- 47.976
Ja bio u troli 29, od Žičke prema Medakoviću i posle nazad... u oba smera je bogami bila povelika gužva. Baš prometna linija, iako ima relativno puno vozila i nikad dugo ne čekaš prevoz, skoro uvek bude gužve.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Што баш 13, немам појма.После осам година Бус плус више неће бити систем преко кога се наплаћује превоз. Град бира новог партнера за наредних 13 година
Рок за пријаву на тендер је 25. фебруар, а биће спроведен по моделу јавно-приватног партнерства којем је претходила студија о јавном превозу у главном граду коју је израдио Саобраћајни факултет Универзитета у Београду.
А народ "погибе" да би смањио провизију са 8,53 на 7,92 %. Каква генијалност... Како се неко већ раније није сетио...Тражићемо партнера по новом принципу, штитећи интересе Града ...
Појаснио је да је новим уговором, у односу на претходни, предвиђен мањи проценат накнаде за приватног оператора од максималних 7,92 одсто уместо 8,53 одсто.
Тада су Власт били они, а сада смо Власт ми. Истини за вољу, има нас који смо били и тада а и данас смо, али немој никоме да кажеш.i u cemu je razlika osim u 0.5%?
Рекли су до када прикупљају понуде... па док их размотре... Можда се одлуче да не компликују и поставе рок за промену картица на 1. јул, згодно је јер се пре тога завршава школа, почињу одмори итд.Provizija.
Danas kontrola u 17 na NBG.
I sta sad i dalje kupujemo busplus.

Свакако треба да постоји неки ред. Бусплус је имао 0,33 посто у оних 8,53. То им је био гарантовани профит. Остало су им били трошкови одржавања, осигурања и плате за 200 контролора.Ali ovo je neverovatno da unapred kazu u drugu decimalu koliki treba da bude njihov max deo. I sta sad, svi ce da stave taj max. Nece niko da stavi 5%. Koja je poenta tendera onda.
Свакако треба да постоји неки ред. Бусплус је имао 0,33 посто у оних 8,53. То им је био гарантовани профит. Остало су им били трошкови одржавања, осигурања и плате за 200 контролора.
u principu nisi u pravuOk red, ali to je tender. Ne mozes da kazes cenu na tenderu, nego ko ponudi manje. Poenta je da se ne zna, pa sad neko ce da trazi 15%, a neko 6%.
Ako ti mozes to da organizujes za te pare sta ce ti onda tender, uzmi sam pa radi.
u principu nisi u pravu
ovi u tenderu mogu da traze i vece procente
ovako..max dajemo ovoliko a ako zelite da budete konkurentni vi to smanjite..

To je ista mafija koja je kupila stanicu u Pancevu izgleda. ... koja je unistila voz na relaciji Pa-Bg itd ... bratija.Ja cula da sve ostaje isto, kartice i sistem naplate....samo sto se vlasnik menja, neki 'njihov' naravno....zaboravih prezime, msm da je na A i da je baja iz panceva....![]()
Тендер је под неким условима... па ко хоће, хоће.Ok red, ali to je tender. Ne mozes da kazes cenu na tenderu, nego ko ponudi manje. Poenta je da se ne zna, pa sad neko ce da trazi 15%, a neko 6%.
Ako ti mozes to da organizujes za te pare sta ce ti onda tender, uzmi sam pa radi.
), a ona mi kaže da radi onaj drugi. Onda joj je još nekoliko ljudi reklo isto i ona odustala.radi se o tome da ne treba nikoТендер је под неким условима... па ко хоће, хоће.
Lakše im je da muckaju sa nekim, onda kažu kako je to sve po modelu kao u strani zemljama haha.radi se o tome da ne treba niko
grad je postao vlasnik celog sistema
zasto ce mu uopste neka firma?
zasto ikome daju neke procente kad mogu sve sami?
Због "кадија те тужи, кадија ти суди".radi se o tome da ne treba niko
grad je postao vlasnik celog sistema
zasto ce mu uopste neka firma?
zasto ikome daju neke procente kad mogu sve sami?
Најављује 300 возила више,

више контролора (300 уместо 200),
Нема рефундирања назад у наш џеп. Само ће да пребаце паре са једне пластике на другу.kad refundiraju novac sa kartice?